Flekatý obličej.
Dobrý den, má obvodní lékařka mi doporučila Vás a vaší ordinaci, protože si vás ostatní pacienti hrozně chválí. Doporučila mi Vás, když spatřila, že mám neustále růžový a flekatý obličej. Zeptala se, zda jsem s růžovkou? možná, už s tím někde byla. Byla jsem na poliklinice tady v Modřanech, kde mě pokaždé "odpálkovala", že je to jen problém s akné a dala mi nějaké mastičky, po kterých se to vždy jen zhoršilo. A tak mne poslala k Vám, ale v tomto infu o pojištovnách jsem nenašla, zda máte smlouvu s 205. Pokud ne, mohla byste mi příp. poradit co s tím i bez toho? Nebo doporučit nějakého kolegu, který by věděl co s tím, aniž by mi při každé návštěvě řekl, že to vyřeší jedině pořízení dítěte, že už mi nepomůže? Děkuji předem za odpověď a přeji hezký den. S pozdravem,
1 odpověď
Dobrý den. Na vyšetření přijít můžete i s pojištěním u 205, bez objednání v ordinačních hodinách od úterý do čtvrtka. Pokud jdete poprvé, doporučuji dorazit nejpozději hodinu před koncem pracovní doby, aby jste se dostala na řadu. Děkuji Dr. Řezáčová
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.