Dobrý den, Za 1 rok jsem přibrala 5kg, přestože jsem nijak nezměnila svůj životní styl. Jím normální jidla, spíše menší porce a jsem v kalorickém deficitu pravidelně (cca 1800 kcal denně při váze 90-100kg, 162cm výška) Takovéhle přibírání mi začalo během covidu a už mi zůstalo. I když neměním stravu a neměnila jsem životní styl - což je 10 000 kroků denně, jinak necvičím Co se léků týká, tak to jsem maximálně jsem přestala brát antikoncepci. Od té doby tak za 1 rok přiberu 3-5 kg. Nikdo z rodiny, kdo má stejný životní styl, takovéhle přibírání nemá. Vlastně jsou všichni hubení, do 60kg. Aktuálně jsem na váze 97kg a už mě to trochu děsí. Prosím, je nějaké vysvětlení, proč nabírám na váze, místo toho aby se váha udržovala na místě?
0 odpovědí