Dobrý den, už od dětství mám problém s růstem vlasů, chlupů i vousů. Všechny ochlupení včetně vlasů mi rostou s velkými mezery a proto mi jde i vidět z jiných úhlech pokožka hlavy, obecně na těle mi chlupy skoro ani nerostou a mezery tam taky jsou. Chtěl bych hlavně vyřešit ty vlasy, co mám udělat? Na internetu jsem si zjistil, že můžu zkusit dermarollerem s arganovým olejem, potřeboval ale radu od odborníka. Děkuju
1 odpověď
Dobrý den, dermaroller bych nedoporučovala, jelikož sklon jehel, které perforují kůži nejsou stále pod stejným úhlem a není to pro vlasovou pokožku dobré. Ideálně se prosím objednejte na konzultaci, kde si detailně probereme Vaši problematiku, zhodnotím míru vypadávání vlasů a dle anamnézy nastavíme léčbu. Přeji hezký den. S pozdravem MUDr. Procházková.
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.