Co s tím a kam s tím zajít? Nyní mám už dáseň nad zubem (nad jizvou) těsně pod nosem nateklou a pobolívá to o něco víc až do dutiny vedle nosu a bolí to i nad obočím. Resekce byla provedena asi před 5 lety.
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den. Infekce je v kořenovém systému. Doporučuji navštívit specialistu na ošetření kořenových kanálků, nebo zub extrahovat.
Obdobné otázky
- Dobrý den, už 15 let mě trápí pobolívání zubu horní 1. Mám ho umrtvený a nasazenou korunku, kterou mi už 3x předělávali a nakonec jsem šla na resekci, ale rentgen před a po resekci i po předělání korunky je pořád stejný, je tam zánětlivé ložisko u "kořene". Co s tím a kam s tím zajít? Nyní mám už…
- Dobrý den, mohu v Praze vyhledat lékaře, který by mi dokázal pomoci se spánkovou obrnou (paralýzou)?
- Dobrý den, chtěla bych se zeptala blbě sem se oprela o levou ruku a bejak me v ni kruplo a odte doby tam mam na zapesti menší bolicku a skoro ji ani neohnu v zápěstí a kdyz ano tak to bolí.. a nevim co by toto mohlo byt jestli je nutne chodit k doktorovi. Dekuji
- Dobrý večer, mám prozbu zda se zabýváte parkinsonovou chorobou. děkuji za odpověď
- Dobrý den, zajímal by mě názor očního lékaře. Jestli je standardní, aby při vyšetření zraku pomocí přístroje, který lékař v ordinaci má a do kterého pacient kouká z druhé strany, pustil na oko velmi ostré žluté světlo, které nechá působit - odhadem - cca 2-3 minuty - což je asi doba, po kterou takto…
- Dobrý den! Od pasu dolů mám tělo jako ve svěráku a plosky nohou brní. Jaká je příčina??? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, asi před měsícem a půl mi vyřezávali z podpaží atherom. Měla jsem stehy a už mám vše zahojené. Nějakou dobu sem s rukou moc nepohybovala a po sundání stehů jsem měla nejspíš zkrácené šlachy a nemohla sem zvednout ruku. Po čase se to zpravilo ale před 2 týdny se mi na stejné ruce na zápěstí…
- Dobry vecer muzu se zeptat na radu dcera je tehotna neecely dva mesice a nic neji porad zvraci uz to trva dele mam uz vazne strach
- Prosba o pomoc. Při hře s led baterkou, jsem si zbrkle posvítil do očí, od té doby mm bolesti očí a pocit tlaku v očích taky se mi hůř zaostřuje a v noci když je tma a měl bych vidět tmu, tak vidím různě velké světlé skvrny. mam snad poškozenou sítnoci? Je mpžné aby obyčená led baterka, která se pouřívá…
- Dobrý den 27.11 jsem byl na urologické ambulanci z bolesti varlete byl jsem vyšetřen z obj. Varle vpravo značně tuhé nadvarle, palpačně velmi citlivé, scrotum lehce zarudlé sono: varle vpravo normoechogenní, nadvarle velice prosákle s hydrokélou dnes 1.12 už to tolík ani nebolí ale vadí mi ta velikost…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: