Dobrý den, už 15 let mě trápí pobolívání zubu horní 1. Mám ho umrtvený a nasazenou korunku, kterou
už 15 let mě trápí pobolívání zubu horní 1. Mám ho umrtvený a nasazenou korunku, kterou mi už 3x předělávali a nakonec jsem šla na resekci, ale rentgen před a po resekci i po předělání korunky je pořád stejný, je tam zánětlivé ložisko u "kořene".
Co s tím a kam s tím zajít? Nyní mám už dáseň nad zubem (nad jizvou) těsně pod nosem nateklou a pobolívá to o něco víc až do dutiny vedle nosu a bolí to i nad obočím. Resekce byla provedena asi před 5 lety.
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
nejlépe k endodontickému specialistovi, pracujícím s operačním mikroskopem. Možný seznam naleznete na promikro.org.
S pozdravem
Jiří Baader
S pozdravem
Jiří Baader
Obdobné otázky
- Dobrý den, mohu v Praze vyhledat lékaře, který by mi dokázal pomoci se spánkovou obrnou (paralýzou)?
- Dobrý den, chtěla bych se zeptala blbě sem se oprela o levou ruku a bejak me v ni kruplo a odte doby tam mam na zapesti menší bolicku a skoro ji ani neohnu v zápěstí a kdyz ano tak to bolí.. a nevim co by toto mohlo byt jestli je nutne chodit k doktorovi. Dekuji
- Dobrý večer, mám prozbu zda se zabýváte parkinsonovou chorobou. děkuji za odpověď
- Dobrý den, zajímal by mě názor očního lékaře. Jestli je standardní, aby při vyšetření zraku pomocí přístroje, který lékař v ordinaci má a do kterého pacient kouká z druhé strany, pustil na oko velmi ostré žluté světlo, které nechá působit - odhadem - cca 2-3 minuty - což je asi doba, po kterou takto…
- Dobrý den! Od pasu dolů mám tělo jako ve svěráku a plosky nohou brní. Jaká je příčina??? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, asi před měsícem a půl mi vyřezávali z podpaží atherom. Měla jsem stehy a už mám vše zahojené. Nějakou dobu sem s rukou moc nepohybovala a po sundání stehů jsem měla nejspíš zkrácené šlachy a nemohla sem zvednout ruku. Po čase se to zpravilo ale před 2 týdny se mi na stejné ruce na zápěstí…
- Dobry vecer muzu se zeptat na radu dcera je tehotna neecely dva mesice a nic neji porad zvraci uz to trva dele mam uz vazne strach
- Prosba o pomoc. Při hře s led baterkou, jsem si zbrkle posvítil do očí, od té doby mm bolesti očí a pocit tlaku v očích taky se mi hůř zaostřuje a v noci když je tma a měl bych vidět tmu, tak vidím různě velké světlé skvrny. mam snad poškozenou sítnoci? Je mpžné aby obyčená led baterka, která se pouřívá…
- Dobrý den 27.11 jsem byl na urologické ambulanci z bolesti varlete byl jsem vyšetřen z obj. Varle vpravo značně tuhé nadvarle, palpačně velmi citlivé, scrotum lehce zarudlé sono: varle vpravo normoechogenní, nadvarle velice prosákle s hydrokélou dnes 1.12 už to tolík ani nebolí ale vadí mi ta velikost…
- Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Na kůži kde začíná penis se mi objevili nějaké malé bradavičky. Je jich tam několik jsou malé. Škoda že nemohu poslat foto. Rád bych věděl jestli existují nejaké mastičky nebo budu muset na kožní. Díky hezký den.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: