dobry den s partnerku mame za tyden tak cca 10x sex ted se me na predkozce popraskala kuze kdyz ju pretahnu pomoze nejaka masticka prosim a klid nebo nutne zajit k doktorovy dekuji
Ideální po každém styku aplikovat framykoin nast nebo canesten mast, pokud nebude efekt pak navštívit urologa.
Obdobné otázky
- Vezme mě v TU některý oční lékař bez objednání? Bolí a tlačí mě delší dobu v očích a přidaly se před očima mušky a čáry.
- Dobrý den, beru antikoncepci Lusienne a během 2. týdne jsem 2x zapomněla na pilulku, ale né po sobě. Pokračovala jsem tím, že jsem 1. zapomenutou pilulku vzala hned druhý den a brala běžně dál. Pak když se zapomněla i ta 2. pilulka, tak jsem postupovala stejně. Za jak dlouho se ochrana antikoncepce zase…
- Dobrý den, je mi 45 let a cca 2 měsíce mám zavedenou 1. Mirenu, kvůli krvácení mi doktorka předepsala Norethisteron - 2x denně tabletku... Beru ho skoro měsíc a i přes to krvácim... Ne silně, ale skoro denně... Je to normální? Děkuji za odpověď.
- Dobrý de, chtěla bych se zeptat. Je nějaký typ na to, jak zjistit, zdali jsem ještě pana? Bohužel si z určité noci nic nepamatuji a dotyčný mi nechce nic říct..
- Dobry den,mam neustale v prechodu hyce,prasky uz jsem dostala,ale zase je to desne..:( ..koupila jsem si v lekarne uz 5 rabicek leku za 500kc,a nepomaha mi to,muzete mi poradit codale? Dekuji Dana.
- Dobrý den, před dvěma měsíci jsem měla první pohlavní styk. Používám ochranu, avšak před několika týdny jsem měla nechráněný styk (ejakulace ''mimo'') . Bohužel se tento měsíc zatím nedostavila menstruace, pouze jsem jeden den zpozorovala takové ''špinění''.Je možnost, že jsem těhotná? Děkuji.
- Dobrý den, já osobně nemám zase tak křivé zuby ale mám díru mezi zubama a chtěla bych fixní, kovová rovnátka. A chtěla bych se zeptat, je čistě na pacientovi to, že by chtěl rovnátka anebo to musí říct svému zubaři a čekat na doporučení? A také by mě zajímala cena jedné čelisti. Děkuji
- Dobrý den, již poměrně dlouhou dobu mě trápí bolest některých svalů. Lýtka mě bolí celá, ikdyž zatnu, ikdyž na ně zatlačím prstem a potom je tu předloktí, biceps a stehna, ale tam mě to bolú při zatlačení prstem jen u úponů. Nevěděl by někdo náhodou co to je, popřípadě co s tím? Děkuji. TK
- Dobrý den, podstoupila jsem laserové odstranění chloupků. Již bylo třetí a předtím jsem neměla žádný problém, ale teď jakoby se chloupky vypálily do kůže. Už je to čtyři dny od ošetření a stále to vypadá jako by tam ty chloupky byly až na to že ty “šrámky” jsou černočervené. Zmizí to vůbec? A jak dlouho…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda existuje nějaká vakcína, nebo očkování proti kvasinkam a také pořád špiním,po stolici, po styku i krvácím dva dny, mám rok po císařském řezu a od té doby problémy se záněty a kvasinkami a do toho se přidalo i to krvácení a špinění mimo cyklus. Děkuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: