Dobrý den ráda bych se zeptala: Syn měl u paní doktorky diagnostikovaný zápal plic a dostal atb klacid, následně na kontrole paní doktorka přidala zinat na 14 dní, poté dle poslechu byl v pořádku a mohl do školy, s manželem se nám nezdál, tak jsme si vyžádali RTG na kterém bylo vidět že zápal plic stále pokračuje dostali jsme sumetrolin na 14 dní a na další kontrole i když není nic slyšet, ale syn stále kašle nám paní doktorka dala další sumetrilon s tím že budeme brát 1xza 24 h. Je tento postup po 6 týdnech správný? Děkuji za odpověď (synovi je 6 let)
Je mi líto, ale za 37 let praxe jsem se ještě nenaučil diagnostikovat a léčit na dálku a přes internet. Potřeboval bych syna vidět s kompletní dosavadní dokumentací. MUDr. Zdeněk Havlíček
Obdobné otázky
- Výsledek z laboratoře za horní hranicí : S-cholesterol=5,6; S-non-HDL cholesterol=4,08; S-LDL=3,85. Takto podobně zvýšené hodnoty mám již cca 10 let i přes fakt, že se spíše stravuji dietně co se týče obsahu živočišného tuku v jídle .V normě S-HDL cholesterol=1,52; S-triglyceridy=0,80. Léky warfarin,calcichew,risendros.…
- Dobrý den. Měla bych otázku. S přítelem se rok a půl snažíme o mimčo. A stále se nedaří. Teďka místo měsíčku jsem jenom spinila asi 3 dny. A pak asi dva dny po sobě že mě padaly takové kusy krve. Nevíte co by to mohlo být? Děkuji za odpovědi.
- Dobrý den. Před půl rokem mi byly diagnostikovány úzkosti a panická porucha. Projevovalo se to u mě bolestmi žaludku, pálením žáhy, nevolnostmi, problémy s polykáním, třesem, brněním končetin a zmateností. Byla jsem u lékaře, předepsal mi Omeprazol a řekl mi, že mám pálení žáhy stresového původu. Léky…
- Dobrý den je mi 15 chtěl bych se zeptat mám na penisu malý hnědý flíček na konci kůže penisu a ještě mám takové puchýřky v barvě tělové a jsou vystouplé nejdou vymáčknout a ani neboli jsou to takové hrbolky.
- Dobrý den, je mi 56 let a v září jsem přestala menstruovat. Chtěla bych se zeptat, jestli se stává, že prsa nejsou tak pevná. Nyní jsou měkká a povislá, i se mi zmenšily - u mých kamarádek dochází spíš v tomto věku ke zvětšení. Jsou prsa ovlivněna i tukem? Začala jsem dodržovat dietu od výživového poradce,…
- Dobrý den Při stresu se stane že na studenych rukou se vytvoří červené fleky. Možná i na celém těle.pri stresu. Je to běžné? Mockrát děkuji za odpověď a přeji hezký den
- Dobrý den , prosím Vás chtěla bych se zeptat .Několikrát za den mě nepříjemně píchá na pravé straně v podžebří a k tomu je to taková tupá bolest na pravém boku břicha jakoby nad kyčlí a bolí mě záda ,ale ty už mě trápí delší dobu ted se to ale zhoršilo. Je mi 31 let.Děkuji předem za odpověd
- Dobrý den. Je běžné, že po ránu, občas přes den hodně mírně smrdí z pusy, tj. není to tolik cítit - je to hlavně i při pocitu suchého krku. Stává se to asi každému, ale jak lze zjistit, že to je opravdu zápach, který by se měl řešit a který může mít příčinu i jako je selhávání jater, atd.? Moc děkuji.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: