Dobrý den, pane (paní) doktore (ko). Omlouvám se, ale žádné konkrétní údaje Vám bohužel nejsem schopný nabídnout. Můj dotaz bude netradiční a vlastně bych pochopil, kdybyste ani nechtěl odpovědět, Váš názor je ale pro mě velmi důležitý. Můj podřízený už od prosince 2025 marodí. Dle jeho slov měl nejprve zlomené žebro, na jaře jsem od něj poté dostal informaci, že se léčí s problémy s plícemi. Do práce nastoupit nemohl, protože bral léky na ředění krve. Nyní píše, že navštěvuje nějaké "tělesné výchovy", stěžuje si na bolesti svalů. Podle karty, kterou mi poslal, absolvuje nějaké vyšetření. Má údajně nějaké "měkké techniky", které jsou dotykové, relaxační, event. strečink. Dále jsou jeho problémy léčeny i ultrazvukovými vlnami a pořádným prohříváním. Je mi jasné, že informací ode mě máte hodně málo, a navíc asi i zmatečné, přesto se zeptám. Může člověk v tomto stavu být fyzicky aktivní? Tak aktivní, že při této léčbě pravidelně navštěvuje posilovnu a fyzicky vypadá velice dobře? - vypracované břicho, namakané ruce. S pánem mám v dalších dnech schůzku, kde budeme jeho situaci řešit. Vaše odpověď by mi velice pomohla. Za případné Vaše vyjádření mockrát děkuju!

0 odpovědí