Dobrý den, prosím Vás, může jednorázové užití Neurolu 1 mg nebo Rivotrilu 0,5 mg (oba léky ze skupi
prosím Vás, může jednorázové užití Neurolu 1 mg nebo Rivotrilu 0,5 mg (oba léky ze skupiny benzodiazepinů) před urodynamickým vyšetřením ovlivnit výsledky tohoto vyšetření?
Moc děkuji za odpověď!
Moc děkuji za odpověď!
Ano může,vysadit 3 dny před pokud možno.
Obdobné otázky
- Dobrý den, uz delsi dobu mam tuseni ze bych mohla mit rakovinu a bojim se o tom nekomu zminit i za lekarem se bojim. Jak s timto bojuji delsi dobu, tak zacinam mit psychicke problemy. Prosim poradte mi, dekuji.
- Dobrý den včera když sem plakala opuchly mi oci. Než mi to úplně splašili za sem se namalovala trochu a šla ven když sme se vrátily myslela sem že mám ječmene zrno tak sem to nechala být odmalovala se a šla spát dneska se vzbudím a obě oči mě bolí ve vnějším koutku oka a jedno oko mám úplně oteklé
- DObry den, čekáme jednovajecne dvojčata, vypadá to na jednu placentu. Chtěla bych se zeptat zda je možná redukce jednoho lodi v takovém případě? Moc dekuji
- Kde v Tabore najdu lekare ktery provozuje Elektroakupunkturu ?
- Dobrý den, Jsem v 10tt a dnes ráno jsem se probudila a šla jsem na záchod na malou a jak jsem se vratila do poslete strašně mě začalo pálet v místě močového měchýře. Když lezím pořád to pálí. Co mám prosím Vás dělat? Děkuji
- Dobry den, co jsem si tak cetla na internetu, nejspise mam depresivni poruchu. Nevim jak douho to mam, minimalne 2 roky, ale vsimla jsem si toho az posledni rok, jde to znacne dolu a moje stavy jsou horsi. Nebavi me zit, je mi 24 let a predstava ze mam jeste celej zivot pred sebou me desi. Prisly dny,…
- Chtěla jsem se zeptat když jsem v domácím násilí a moje dcera obtěžování sexuálně není plnoleta bude ji 11 roku jaký psycholog by byl pro nás lepší v Boleslavi a vzal nás co nejdřív dekuji
- Dobrý den, Už od mala mám problém s levým okem. Mám přerušený nerv v oku. Myslíte, že by byla možnost nějaké operace oka? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, mám dotaz ohledně bolesti obou kotníků. Nějaký čas občas běhám a nikdy jsem stím neměla problém, ale asi pred týdnem jsem byla běhat v lese, normálně běhám po silnici, nevím zda to má vliv, ale od té doby mě bolí oba kotníky, když sedím i chodím a obcas me v nich křupne, zadne otoky nemám.…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: