Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych se zeptat, jestli přijímáte nové pacienty, s trvalým bydliště v Brně – Líšni, pojišťovnou 111. Děkuji za odpověď a přeji Vám pěkný den.
přijímám ráda jakéhokoli pacienta z libovolného koutu zeměkoule, který si přeje být mnou vyšetřen a je ochoten akceptovat moji objednací lhůtu. Pracuji na Oční klinice Oftex v Pardubicích a pobočkách Oftexu v Chrudimi a v Hlinsku v Čechách.
Dobrý den, ano přijímám pacienty všech pojišťoven a v rámci samoplatby i pacienty nepojištěné. Můžete se objednat přes recepcní Očního Centra Praha. S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, kolik stojí rovnátka napevno. Zda je cena stejná jak pro horní tak dolní čelist nebo se liší. Díky za reakci.
- Dobrý den, mam problém s pupínky mezi prsty na nohou. Pupínky jsou takové bílé.. Třeba tři u sebe na jednom prstu. Co by na to mohlo pomoct a čím to může být? Děkuji za odpověď :))
- Dobrý den, přítelkyni se objevily na těle nějaké jak kdyby štípance (na krku,na rukou,na nohou a na zádech ale nikdy necítí že by jí něco štíplo či kouslo.Ucíti to až když ji to začne svědit.Pupínky má červené.Nevíte od čeho to může být a jak se to dá léčit? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den,měla bych dotaz jaká je doporučená doba pracovní neschopnosti po konizaci děl.čípku při fyzicky namáhavé práci a zvedaní těžkých břemen. Děkuji za odpověď
- Dobrý den. Můj dotaz směřuje k problému panickeho strachu o děti a o sebe. Je těžké tady dávat konkrétní příklad, je to prostě vsechno. Často pláči jen na ně pomyslím. Už několik let mám problém také ze spánkem. Často se probouz ím a pak se mi mozek rozběhne na plné obratky a je konec. Jedná se o věk…
- Dobrý den, moje přítelkyně měla mít dneska menstruaci ale nedostala ji. Dva nebo čtyři dny zpátky měla dva dny '' krvácení '' a dneska už nic. Test dělala a má jednu čárku. Může to být stresem že nemá menstruaci?
- Dobrý večer, prosím, má dcera má od 3 let diagnostikovanou juvenilní idiopatickou artritidu v remisi-nyni ji je 11 let.Jezdime pravidelně do Prahy na kontroly, ale má vybočeným kotník a ploché nohy Snažíme se doma cvičit, ale raději bych radu ortopeda. Nevím, na koho se přímo obrátit, abychom neobtěžovali…
- V dubnu mi endokrinolog zmenil lecbu euthyroxu: 1den 110 ,2.den 112. Muze mi tahle zmena zvysit tlak ted zhruba po vic jak mesici 179/98? A zaroven i tetaniformni obtize? Jsem po celkove operaci stit.zlazy od r. 2000. Dekuji za odpoved.VH
- Dobrý den. Chci se zeptat... mám neprořezanou osmičku vlevo dole. Je mi 44 let a už delší dobu zde cítím tlak, že se něco v dutině ústní děje. Občas to bolí, ale dá se to vydržet bez léků. Bolest třeba po třech dnech odezní a je to v klidu na několik týdnů. Pak se to opakuje. Vzhledem k tomu, že jsem…
- Dobrý den,dcera 4 roky je v mé péči od jejich 1,5 roku.Otec se s dcerou vídá 1x za 14 dní o víkend.Dcera stále přechody špatně snáší.Je velmi citlivá.Jakmile je s jednou osobou, nechce pak nikam jinam,jakmile se vrátí od otce,ač se jí nechce, tak pak příjde nával citů a slov, jak chce být jen se mnou,pořád…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: