Dobry den. Muj pritel byl pred rokem na vazne operaci(rakovina uzlin). Museli mu otevrit brisni dut
Dobry den.
Muj pritel byl pred rokem na vazne operaci(rakovina uzlin). Museli mu otevrit brisni dutinu aby se dostali na dane misto a zustala mu po operaci svisla jizva asi 30 ktera zacina nad pupikem a konci u podbrisku. Chteli by jsme se zeptat za jak dlouho se brisni svaly zahoji do takoveho stavu,aby jsme mohli spolu zacit cvicit(fitness) jestli vubec a jaka jsou omezeni po takovem zasahu? Bohuzel od nasich lekaru jsme se nedozvedeli nic konkretniho jen to,ze nikdy nebude mit na brichu pekac buchet.Momentalne chodi do prace a zdravotni stav pri kontrolach je vyborny. Dekuji za odpoved
Dobrý den, pokud nejsou komplikace, např. hnisání, se jizva po břišní operaci hojí pevně do 3 měsíců a po 6 měsících by měla vydržet zátěž typu cvičení ve fitness.
S pozdravem
O. Fiala
S pozdravem
O. Fiala
Obdobné otázky
- Dobý den.Mohl/a by jste mi poradit,co bych mohl dělat s praskání kůže na palcích u nohou ? Při delším namočení,jsou praskliny dost hluboké a třeba při koupání v moři(slané vodě),je to velmi bolestivé(pálí to).Pokud by bylo možné se objednat na konzultaci,byl bych velmi vděčný.Děkuji
- Dobrý den Žadám radu jak řešit ostruhu v patě. Děkuji
- Prosím, jak se léčí a čím paradentoza. Nikdo mi to nevysvětlil jen stále slyším,že se má léčit. Zubní pastu a ústní vodu na to mám. Děkuji
- Dobrý večer, na ultrazvuku mi byla objevena Bakerská pseudocysta t.č.vel.8x4X26mm, koleno při delší chůzi otéká a bolí. Prosím o radu, zda je vhodný nějaký zákrok a jaký, nebo zda se mám zákroku vyhnout. Je mi 58 let. Děkuji za odpověď.
- Mam bolesti močenim.přerušovaný moč.Kolik stojí prohlídka. Děkují
- Dobrý den, dovolím si několik otázek ohledně problémů starců. Zvětšená prostata, dle urologa na hraně lék Duodart, hemeroidy 2 st., občas studené končetiny, špatně prokrvena sedací část a hýždě, mírná zácpa pomáhá turecký záchod, neb kousek čokolády a mléko, občas zvýšený tep, který v kratším klidu se…
- Dobry den, mam 3 mesice stare miminko a plne kojim, bohužel jen jednim prsem druhe nejde rozkojit cele 3 mesice jsem přikladala ale neprodukuje mleko.. do prsa kterym kojit jsem dostala zanet je mi moc zle a nam horečky , maly se nechce prisat uz 2 den odsate mleko mu nechutna a ječí a dostal prujem…
- Mam problem s dcerou vubec se mnou nekomunikuje a schovava se za matku je ji 11 let.
- Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na koho se obrátit když trpím klaustrofobií a jak se daná fóbie léčí. Děkuji za odpověď
- Dobrý den pane doktore,je mi 40 let a trpím na hnisave anginy.To že mám čepy na mandlich neustale i kdyz nemam anginu uz ani neregistruji.Bylo by možné mandle odoperovat plazmou i v mem veku?Děkuji za odpověď
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: