dobrý den, moje sestra má pásový opar, od té doby má problémy s řečí. Nenachází slova, zadrhává a těžko artikuluje.
je možná souvislost s pásovým oparem? Je objednána k neurologovi až na únor 2019.Jiný termín prý nelze.Mé sestře je 75 let
Moc děkuji
Moc děkuji
Dobrý den, určitě to spolu nesouvisí, leda by měla ten pásový opar při v oblasti úst, tak by hůře možná vyslovovala, ale jestli špatně hledá slova a nevyslovuje, vypadá to spíše na fatickou poruchu, coř by mohlo znamenat monost prodělané CMP - mrtvice. Doporučoval bych so nejdříve navštívit akutní neurologickou ambulanci na oddělení urgentního příjmu nemocnice nebo pohotovost. S pozdravem Milan Labonek.
Obdobné otázky
- Dobrý den, můj syn 12 let si už pár měsíců stěžuje na bolestivost levého kolene. Od 5ti let hraje fotbal. Poradíte mi na kterého odborníka se můžu obrátit? Děkuji
- Dobrý den,mám 8 letého syna,už když byl malí si schovával obaly od hraček,různé papírky,nebyl schopný se zbavit starých rozbitých hraček,ale bylo to v malích mezích,nyní se to hodně stupnuje,schovává vše,když něco najdem a vyhodíme,dělá strašnou scénu a pláče,dnes cestou do školy zjistil,že jsme vyhodily…
- Dobry den pani doktorko, Chtela bych se zeptat jestli mate zkusenosti v provedeni hysteroskopii? Mela jsem uz 2-krat hysteroskopii, ale polypy furt rostou. A ta posledni hysteroskopie byla nejaka velmi neuspesna - zacali se mi tmavo-hnede spineni hnedka po hysteroskopii. Takze hledam zkuseneho a…
- dobrý den, chtea jsem se zeptat, zda se da otehotnet pres sterilizaci. dekuji za odpoved.
- Dobrý den, hledám doktora gynekologa, který by mi zavedl gynefix v narkoze. Děkuji
- Dobrý den chtěla jsem se zeptat,už 10 dní mam menstruaci a porád to neprestá.Je mozne byt tehotna?deje se neco smím telem? dekuju
- Dobry den, od mala trpim velice podivnou mozkem vynucenou? cinnosti. Jakmile stojim, zacnu se houpat ze strany na stranu, jakmile sedim, delam totez s rozdilem, ze se houpu dopredu a dozadu. Vubec nevim, jak situaci resit, sezeni v klidu ve me vyvolava neprijemny pocit, taktez stani v klidu. S vekem…
- Dobrý den. Píši kvůli dlouholeté kamarádce, rozešel se s ní přítel, přišli o být, vrátila se k rodičům a tam to není dobré, hádají se a prý jí říkají, ze má umřít. Vždy odjede někam autem a začla i pít. Nechce se jí žít. Jak ji mám prosím pomocí, aby si něco neudala.
- Dobrý den, na levé straně šourku mam zvětšený žilní systém. Mohla by to být varikokéla? Stačí navštívit praktického lékaře nebo je potřeba zajít k urologovi?
- Dobrý den, mám kyslý bílý mlečný výtok a cítím nepohodlí v pochvě, rošku svědění, málinko pálení. Gynekolog dělal stěr z pochvy, všechno O.K., žádná baktérie, ani kvasinka. O co by se mohlo, prosím, jednat? Uvažuji změnit gynekologa, bere někdo v Brně? Děkuji.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: