Dobrý den, mám takový dotaz ... Před měsícem jsem bohužel měla hyperstimulacni syndrom z umělého op
Dobrý den, mám takový dotaz ...
Před měsícem jsem bohužel měla hyperstimulacni syndrom z umělého oplodneni ... již sem ve 12+3 tt stim ze vajecnik na prave stravě na dotyk stále cítím a je 7cm velký chtěla sem se zeptat vím ze při ohhs by se neměl konat pohlavní styk , ale nezvracim a je mi jinak dobre tak bych se chtěla zeptat zda se něco muže stát zda se muže ten vajecnik ještě ztech 7cm více zvětšit když sem s přítelem měla pohlavní styk samozřejmě mě nic nebolelo když jsme spolu něco měly . A hlavně jsme byli opatrní ... mám strach zda sem ten vajecnik nemohla nějak víc při tom poškodit nebo tak . Děkuji mockrát za opodved s pozdravem P.
pokud jste po IVF a měla jste hyperstimulační syndrom, musíte dodržovat všechna doporučení Vašeho gynekologa, včetně absence pohlavního styku. Pokud jste měla pohlavní styk jen jednou a nezhoršil se Vás celkový stav, měla byste být v pořádku. Pohlavní styk styk Vaše vaječníky nezvětší, ale nemusí být dobrý pro Váš celkový stav a těhotenství.
Přejeme hezký den
Přejeme hezký den
Obdobné otázky
- Dobrý den, předem se omlouvám že vám píšu. V roce 2009 v únoru jsem měl pohlavní styk a tři dny po tom mě začalo pálit v močové trubici a nutilo me to pořád na zachod, že sem v te trubici pořád moč cítil a i přes noc. Šel jsem na urologii kde doktorka odebrala moč, kde nic nenašla a dala mi léky Ditropan,…
- Dobrý den, měla bych dotaz. Od dětství žiji s estetickým problémem. Nevyrostly mi na horním patře obě dvojky, proto mám mezi zuby docela velké mezery. Dost mě vzhled mých zubů trápí. Chtěla bych prosím znát možnosti léčby a približnou cenu.Děkuji.
- Dobry vecer chodim k ortopedovi s bolestmi zad mam velke prsa a pan doktor se zminil o operaci prsou na zmenseni chtela bych se zeptat co takova operace obnasi a jak probiha a zda to neboli dekuji za odpoved s pozdravem
- Dobry vecer mela bych zajem o zmenseni bricha asi se jedna o liposukci a zajimalo by me kolik by me tento zakrok vysel aspon priblizne dekuji za odpoved Radka
- Dobrý den, mám vnučku, která chodí do 6. třídy.Rodiče s ní mají potíže,protože se sama nechce připravovat na vyučování. Oba jsou zaměstnaní a chodí domu kolem 18. hod. a teprve tehdy s velkým přemlouváním začnou s přípravou do školy. Brzy je unavená. Zádné domlouvání a přesvědčování nepomáhá. Má dva…
- Dobrý den, mám často zablokovaná žebra a nedavno mě začal zlobit žlučník. Může začít zlobit žlučník z důvodu, že na něj žebra nějak tlačí? Mohla by na žlučník pomoci fyzioterapie? Děkuji.
- Dobrý den, syn ma od 3 let diagnostikovan Aspergeruv syndrom. Nyni v 8 letech jakoby měl pubertu, drzý, odsekava, líný, nelaskavy.. Nikdy léky neměl. Je vhodná návštěva dětského psychiatra kvůli zhoršení chovani,případně léky nebo je naděje na zlepšení? V péči kromě poradny kvůli škole u žádného psychologa,…
- Dobry den Prosim vas o radu jak se nejučineji zbavit parazitu v tele. Děkuji Lubomir
- Dobrý den. Jsem atlet ,vrh koulí,hod diskem.Je mi 48let a beru lék na prostatu duodart,prý je to steroid co je natom pravdy.Za další můžu na tento lék brát doplněk tribulus?Je to na zvíšení testosteronu.Děkuji za odpověd.S pozdravem
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: