Dobrý den,mám problém po faceliftu.Pred 6 týdny jsem byla na operaci horních vícek a faceliftu a mám hrozný tlak v krku,jako pri skrcení.Co mám delat,kdo by mohl pomoci?
zcela jistě co nejdříve kontaktujte svého operatéra/kliniku, který by Vám měl neprodleně pomoci. Minimálně je třeba přijít na kontrolu, aby bylo možné stav korigovat a zklidnit. Operatér ví, jaký zásah byl proveden, tedy by měl stav zcela jistě řešit on a to bez odkladu.
Přeji klidné a rychlé hojení
MUDr. Peter Ondrejka
Přeji klidné a rychlé hojení
MUDr. Peter Ondrejka
Dobrý den. Můžu jenom souhlasit
Souhlasím rovněž. Nedoporučuji řešit zdravotní problémy prostřednictvím internetu.
Obdobné otázky
- Dobrý den, je mi 23 let a již asi půl roku mě trápí pálení obou očí. Nejvíce se to projevuje ráno po probuzení, oči jsou někdy zalepené a občas mně bolí vější koutek levého oka. Všiml jsem si častějšího vypadávání řas, oči se mi zdají také trochu nateklé a jakoby těžké. Na zmírnění si kapu kapky OPTIVE,…
- Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o radu.Můj 17letý syn mě poprosil o pomoc,protože trpí sebepoškozováním.nevím na koho se obrátit.Poradíte mi?Děkuji
- Dobrý den ,trápí me chození na záchod :( ráno si dojdu nejmíň 5krat . Když někam jedu musím si brát imodium a jiný . Abych vůbec někam dojela ..už.mě to štve . Co stim mám dělat ? ...
- Dobry den, ma 3 leta dcera v podstate od narozeni trpi tezkym atopickym ekzemem s upornym svedenim, hlavne v noci.Musime ji neustale hlidat, protoze se skrabe pri sebemensim neklidu a hlavne ve spanku. Samozrejme se leci u dermatologa, bere leky, masticky, upravili jsme stravu, atd...Velke vlny zhorseni…
- Dobrý deň,mám problém s pravim okem asi mesic vidím zahmlené. Chodím ku doktorom do Trinca zaťim to je iba o kvapkách a mastiach. Brali mi steri z oka na virusi,herpesia chlamýdie zaťim negatívne. Cítim že v oku Neco je ale není chodím tam skoro každý týždeň ,asi pred mesiacom som tam mal teliesko…
- Dobrý den, již asi dva měsíce mě bolí krční páteř. Dále mě bolí, spíše tlačí, mezi lopatkami, potom také cítím někdy tlak v dolní části krku (v dolíčku mezi klíčními kostmi). Chtěla bych se zeptat, zda tyto problémy souvisí s krční páteří. Děkuji Alena
- Dobrý den mohla bych se k Vám objednat na ambulanci. Více jak 6 let mě bolí L loket, mnohokrát jsem byla na obstřiku, vždy mi pomohl tak cca na 2 měsíce. Po posledním obstřiku mě obtíže již vůbec nepřestali a ruka mě bolí stále. Chtěla bych znát názor i jiného lékaře a postup léčby. Každý den užívám…
- Mám skoliózu druhý stupeň .Chtela jsem se zeptat kdy je potřeba operace páteře a kde by mi tu operaci udelali bojím se toho.
- Je to pravděpodobné že když sem byl sexuální zneužití že mě holka ne do káže sexuální zrušit na to si tu otázku kládu co jsem měl po 15 let s klukem sex a v 31 taky vím že to bude znít blbě je to možné že si něco nalhavam sám sobě a nechci si to přiznat? Děkuji za odpověď Aleš
- Dobrý den , mám dotaz je možné se dostat k nějakému zubaři když jsem hiv Vím že je zubař na bulovce ale rad bych normálního zubaře pokud mi poradíte budu velice rad potřebuji dát zuby do pořádku.Děkuji z Vaší odpověd´
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: