Dobrý den, mám nález: SPONDYLOLISTÉZA L5, 10mm, S KOMPRESÍ FORAMIN, bolest beder, SI skloubení, jde mně to do DK. Bolesti mám asi 1 rok, které se střídají, 2-3 dny zlepšení, pak zase zhoršení. 2x denně cvičím, snažím se chodit pokud nejsou velké bolesti 3-5 km.
Lékař mi nic nevysvětlil, jen mi doporučuje operaci, které se bráním. Zatím chci ještě zkusit konzervativní léčbu. Za rok proběhly jen 2 série rehabilitací, kde moc nevěděli, co se mnou dělat - pouze dýchaní do břicha do stran, jemné cviky na posilování středu těla a magnetoterapie.
Chci požádat o radu, jak postupovat? Jaké techniky, metody jsou pro můj nález vhodné? Jako laik se v tom nejsem schopen orientovat? Je nejlepší začít Dornovou metodou anebo raději Mckenzi ? Děkuji za vysvětlení a doporučení postupu. Hezký den
ve fyzioterapii je mnoho principů a metod. Neváhejte navštívit svého lékaře a znovu RHB, nebo vyhledat svého fyzioterapeuta, který Vám pomůže se zorientovat v problematice. Vaše popisované obtíže budou na pravidelnou intervenci. Vydržte v poctivé práci a výsledky se dostaví.
Zveme vás na návštěvu: Fyzioterapie - 1 000 Kč
Návštěvu si můžete objednat přes portál Známylékař.cz. Použijte tlačítko Objednat se.
Obdobné otázky
- Dobrý den, jak je prosím možné zlepšit diagnostiku angíny? Poslední dva roky mě trápí opakované angíny (5x ATB za dva roky). Řeším to jak s praktikem, tak s ORL a imunologem (mám IgA deficit). Přijde mi však, že pokud se u mě příznaky objeví například v pátek odpoledne nebo v sobotu, a ihned nasadím…
- Dobrý den, ja se chci zeptat. Jak dlouhou mohu brát milgamma N? Beru ho od půlky září 3denne. Kvůli pateri. Tak jak dlouho aby mi to neuškodilo. Děkuji XXXX
- Dobrý den, Nevím jestli mám problémy s tlakem nebo jestli to nějak souvisí s psychikou, ale čím dál častěji se mi stává to, že se mi udělá nevolno, začnu se potit, buší mi srdce, mám pocit, že se nemůžu nadechnout. Jednou jsem šla k lékaři a měla jsem dost vysoký tlak, který mívám jinak v pořádku.…
- Dobrý den, prosím ráda bych se zeptala na možná zvláštní otázku. Je bezpečné vyprat si oblečení ve veřejné prádelně? Nefunguje mi pračka a bude trvat, než se opraví a nemám kde jinde si prádlo vyprat. Mám ale obavu - nehrozí nebezpečí přenosu nějaké nemoci? (Třeba HIV/ AIDS, různé infekce atd.). Přece…
- Dobrý den, mám takový problém. Je mi 18 let a již 6 měsíců mám problém, domnívám se, že s hemeroidy. Projevují se především krví v míse při vyprazdňování, svěděním, pálením atd. Vše začalo po jízdně na koni, ale dlouhodobě silově cvičím 3x týdně. Od té doby je to v závislosti na pohybu horší a lepší.…
- Dobrý den. Nevím, jak daný problém charakterizovat, ale občas v určitých obdobích se u mě z ničeho nic začnou projevovat nepříjemné stavy, které se těžko popisují. Zvýší se mi tlak, tep a začnu pociťovat zvláštní tlak v hlavě, jako kdyby mi bylo na omdlení, nemohl jsem se nadechnout, cítím se špatně…
- Dobrý den přeji a chci se zeptat beru od včerejšího večera Azitromycin Sandoz na 3 dny můžu brat laktobacily 6 k tomu jak často a dlouho. Děkuji předem za odpověď Alžběta XXXX Blansko
- Dobrý den, Před třemi dny mi začaly bolesti kříže, které trvaly až do neděle. V pondělí se ale bolest presunula na levou stranu a bolest prostupuje přes podbřišek a střílí do levé nohy. Nelze sedět ani ležet. Ráda bych věděla co to může být.Dekuji
- Dobrý den, Je mi 18 let a uvažuji o psychoterapii, problém však nastává u ceny… Moji rodiče mi návštěvu nezaplatí a proto jsem si chtěla objasnit jednu věc. Když je psycholog na pojišťovnu znamená to ze se u nej neplatí nic, nebo se jen jedna o částku zlevněnou? Dekuji, Markéta
- Dobrý večer. V úterý jsem podstoupila čištění kanálků v zubu. Od té doby je zub citlivý na zkus a bolí. Bez analgetik se neobejdu. Jak dlouho to může trvat? Podotýkám že to mám již podruhé uzavřene vložkou, první pokus skončil pohotovostí a akutní pulpitidou. Mám strach aby se to neopakovalo. Děkuji…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: