Dobry den jsem po cisatskem rezu uz 10 měsíců a porad mam otekle nohy a trosku prsty na rukách je to normální nebo už bych nemela byt otekla a mam se teda objednat s těma nohama dekuji moc za odpověď .

4 odpovědi

V každém případě tam nevidím souvislost s gynekologií a porodem, 10. měsíců po cís. řezu je velmi dlouho. K. Inkov

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.

Dobrý den, otoky nohou i rukou 10 měsíců po císařském řezu není důsledek stavu po porodu. Měla by jste navštívit svého praktického lékaře, zkontrolovat hodnoty krevního tlaku, případně by vás měl odeslat na cévní poradnu, případně kardiologické vyšetření.

Souhlasim s kolegy- pricinu je treba hledat jinde nez v gynekologie. Preji at vse dobre dopadne MUDr Ludek Fiala MBA

Dobrý den, též souhlasím s kolegy nade mnou. Doporučuji navštívit svého obvodního, aby provedl případná vyšetření. Přeji hezký den.