Dobrý den Již pár let mám chronické bolesti levého kolene a ramena . Byli provedené rengenové sn
Dobrý den
Již pár let mám chronické bolesti levého kolene a ramena . Byli provedené rengenové snímky ramene a kolena , které nic neukázali a na koleno byla provedená i MG rezonance , která taky nic neprokázala .
Léčim se stím už 2 roky(různe leky , doplňky , rehabilitace ) ale stále bezvýznamně .
Je mi 23 let a jsem rekrační sportovec . Zvládnu dělat v podstatě cokoliv , jen mě to psychicky niči Tato chronicka bolest mě doprovází 24/7 a jsem diky tomu nešťastný .
Chci se už konečně vyléčit .
Děkuji za případnou pomoc
Chci se už konečně vyléčit .
Děkuji za případnou pomoc
Dobrý den, bez vyšetření a pohovoru nelze poradit, příčin může být mnoho. Ve Vašem věku to není obvyklé. Pokud např. na koleně je negativní strukturální nález, pak zkuste navštívit zkušeného RHB lékaře. Může jít o funkční potíže. JD
Dobrý den, potřeboval bych vás důkladně vyšetřit, abych se mohl k problému vyjádřit. Byla vám při MRI aplikována i kontrastní látka?
Obdobné otázky
- Dobry den chtela bych jse zeptat jestli jse muze stat ze potratova pilulka muze byt podana po 9 tydnu tehotenstvi.Dekuji
- Dobrý den, potřebujeme vyšetření pedagogicko- psychologické u vnuka. Můžeme se objednat k Vám. Děkuji
- Dobrý den pane primáři, byla jsem na rentgenech s koleny a byla mi zjištěna chondromalacie čésky a doporučen přípravek MONOVISC. Zajímal by mě Váš názor na tento přípravek popřípadě Váš způsob léčby . Děkuji
- dobrý den, můj kamarád tvrdí, že se "vyléčil" s problémy s prostatou pomocí těchto prášků, dovezených z USA Palmetto-Plus Forte - 90 Capsules (od firmy Biotics) dávkování 3 denně x1, doporučení užívat min.3 měsíce. nebo Prostate PMG® od firmy Standart Proces znáte to? a co si o tom myslíte? děkuji
- Dobrý den, mám sedmiměsíční fenku křížence pudla a knírače. Do budoucna uvažuji o kastraci, ale názory na to, kdy by se měla provádět se liší. Je dostatečné podle Vašeho názoru nechat proběhnout pouze jedno hárání a hned vykastrovat? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, potřebovala bych psychologický posudek do lázní pro syna 6 let zajímalo by mě kolik se za něj platí děkuji
- Dobrý deň, mám problém s dýchaním, väčšinou preto automaticky dýcham ústami aj v noci a uvedomila som si, že tento problém trvá už približne tretí mesiac. Nie som nachladnutá, nič iné mi nie je. Skôr mám pocit akoby tie príznaky prešli do niečoho chronického. Len permanentne upchatý nos a niekedy mi…
- Dobrý den je mi 15 let před 3 lety jsem mela autonehodu se sestrou ja přežila zazrakem ona zemřela od te doby se mi to vraci nikdy jsem to nemela jako teď tak silne deprese ještě do toho mi zemřel na vánoce brácha a tatu mam v nemocnici. Posledni dobou ani poradne nespim porad placu v noci se i treba…
- Od listopadu 2017 užívám Estan. Mohu otěhotnět během užívání anebo je lepší počkat na vysazení. Po jaké době po vysazení mohu otěhotnět? Děkuji
- Dobrý den , chtěla jsem se zeptat, zda-li je psychickým problémem závislost na partnerovi a zároveň, jestli tento problém lze vyřešit. Domnívám se, že já tento problém mám, ale nevím, jestli dokážu sama se sebou něco dělat. Děkuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: