Dobrý den, Již 4 dny mě trápí pocit, že se nemohu dodechnout. Skáče mi tlak, chvíli mám 120/70 a ch
Již 4 dny mě trápí pocit, že se nemohu dodechnout. Skáče mi tlak, chvíli mám 120/70 a chvíli zase třeba 150/130. Byl jsem s tim na pohotovosti a dokonce mě už jednou odvezla záchranná služba. V nemocnici mi udělali EKG, RTG, odběry krve, kontrola moči, vše jsem měl v pořádku, žádné nálezy na RTG a vyloučili i astma jelikož prý nekašlu a nemám ani žádné bolesti. Už jsem zoufalí a nevim co s tim. Zkrátka mám jen pocit že se nemohu dodechnout a občas mám vysoký tlak, který následně zase klesne. K tomu vysokému tlaku mi bylo řečeno že je to při dušnosti normální a že je tu možnost, že to mohou způsobovat hormony ale nejsem si jist zda by hormony nadělali takovou paseku a problém by trval už 4 dny v kuse. Předem děkuji za rady
nepřítomnost kašle nevylučuje průduškové astma. Ani normální spirometrie nevylučuje průduškové astma. Obraťte se na plicního lékaře nebo alergologa. V případě dlouhých objednacích termínů též na vašeho praktického lékaře.
MUDr.Pavel Kalina pneumolog (plicní lékař)
MUDr.Pavel Kalina pneumolog (plicní lékař)
Obdobné otázky
- Dobrý den, mám problém s krvácením mimo menstruační cyklus. Vysadila jsem Ha na měsíc a následně mi proběhla po měsíci neopožděná menstruace (15.1.2020), při které jsem zase Ha začala užívat. Po týdnu krvácení přestalo, jenže po cca týdnu se mi dostavilo mírné krvácení, které probíhá relativně celou…
- Dobry den chci se zeptat moje dcera pije alkohol docela casto a zacala zvracet krev docela dost moc se oni bojím muzete mi poradit prosim
- Dobrý den, dá se kombinovat eliquis 5mg a acetylcystein? Děkuji za odpověď
- Dobrý den. Máme dvouměsíční miminko, zatím nereaguje očima na žádné předměty. Na osoby reaguje spíše na hlas nekouka na nás. Je to normální nebo se máme obrátit na odborníka? Děkujeme za odpověď.
- Dobrý den,můj dotaz se týká dlouhodobé bolesti pravé nohy a křížové části zad.Bolesti nohy trvají již asi 4 rok,zřejmě po každodenní námaze.Bolesti jsou proměnlivé,někdy je to pata,jindy nárt,kotník,nebo klenba,taky často holeň hned pod kolenem a k tomu občas křeč do lýtka a to většinou v noci.Pracuji…
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nějak možné odstranit buňky v těle,aby člověk necítil bolest. Hodně mě to poslední dobou zajímá,jestli je to vůbec možné. Děkuji
- Dobrý den,před měsícem jsem si na Filipínách spálila nohu o výfuk skútru. Byla mi nasazena ATB i po návratu. Rána se ale stále nehojí. Když se vytvoří strup, hned odpadne. Při čištění peroxidem rána po okrajích silně pění. Teď používám jen ATB mast. Chtěla bych se zeptat jestli je to normální. Jsem zpět…
- Dobrý den, je mi 19 let, křupou mi klouby po celém těle, jen to udělá zvuk křupnutí, ale bolestivé to není. Nikdo v rodině s tím problém nemá. Je vhodné zařadit nějaké doplňky stravy? Například kolage nebo něco takového? Nebo to není potřeba řešit, když je to bez bolesti? Děkuji za odpověď
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné, aby se člověk nakazil mononukleózou a ta se po nakažení neprojevila a projevila se například až po roce při oslabení organismu. Děkuji za odpověď.
- Mám otázku, myslíte si, že když jsem byl před 10 měsíci u zubaře a měl jsem opravdu pěkné zuby bez kazů, zubař mi dělal trojitý rentgen a doporučil jen zubní hygienu, ale po 10 měsících po druhé návštěvě a mám 3 kazy? Z nichž dva z nich jsou na vrtání a plnění? Jsou v bodě, kde jsou zuby v kontaktu,…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: