Dobrý den, je mi 18 let a v říjnu jsem prodělala zánět močového měchýře, léčila jsem se antibiotiky, poté jsem dostala léky Urowax, protože na pálení při močení trpím dost, ale zánět s antibiotiky se mi stal poprvé. Od října mám ale časté pálení, mnohdy jen ráno, nebo jen při čůrání, jinak necítím bolest během dne. Nebo mě chytně pálení na několik hodin, tak chodím dost na záchod a bolesti ustanou. Hodně piju celé dny, budím se často i v noci na záchod. Piju dost urologických čajů při těchto potížích. Je to snad nějaký slabý zánět?
Vhodné vyšetření na urologii, sama nevyléčíte.
Obdobné otázky
- Dobrý den, potřebovala bych poradit. Můj přítel, táta našich dvou malých dětí, tříleťáka a 9víti měsíčního, je na mě při hádkách sprostý. Nebýval takový, ale jsme spolu teprve necelých pět let. Připadá mi, že čím déle spolu jsme tím víc se to zhoršuje. Už se ani neomluví, prý si za to můžu sama, když…
- Dobry den chci se zeptat můžou mi nohy otekat z duvodu ze nosim denně 10kg dítě a vazim 66 a měřil 165cm,takže mam asi trosku nadvahu a plus jeste 10kg dítě muze to byt tím dekuji za odpověď.
- Pane doktore, potřebuji započít rekonstrukci chrupu v průběhu roku - max dvou ,nejlépe za použití technologie Cerec na kterou mám již našetřené a odložené fin. prostředky a nyní hledám v Ostravě ordinaci.Děkuji za případné informace.S pozdravem
- mam problem praveho oka vse rozpliva a skoro nic nevidim tryva to nekolik dnu
- Dobrý den, ráda bych se informovala, zda může na kožní onemocnění vitiligo pomoct kryokomora, popřípadě v jaké míře? Předem děkuji za odpověď.
- Dobry den jsem po cisatskem rezu uz 10 měsíců a porad mam otekle nohy a trosku prsty na rukách je to normální nebo už bych nemela byt otekla a mam se teda objednat s těma nohama dekuji moc za odpověď .
- Dobry den trpím vysokým tlakem od 20 let a lékařka me poslala na kardiologii a ja ja na sobě pocítila ze vysoký tlak mam jen občas a to když me bolí z práce strašně záda nebo krční páteř,tak se chci zeptat je možné ze to muze byt od toho,protože párkrát kdyz me bolelo zada,tak jsem přišla domu z práce…
- Dobrý den,mám prosbu.Často mi bolí hlava a teď se k tomu přidala bolest očí.nejdříve jedno,to přestalo a teď začalo to druhé.Bolí to jako za okem nahoře,nevím jak bych to jinak popsala.Přitom se mi i zhoršil zrak.
- Dobrý den, už několik týdnů mi píská v uších, myslela jsem si, že to samo odezní, ale bohužel. Piskot vnímám pouze v tichu a je velmi obtěžující. Obdobné problémy má sestra i matka, obě ale po úrazu. Poradíte mi? Nemoc jsem žádnou v poslední době neprodělala.
- Dobry den prosím o radu boli me porad záda a chci si koupit poradnou matraci a zahlavek,můžete mi doporučit nějakou přímo značku která matrace pomáhá je mi 36 let a nevím už co mam delat dekuji moc naschledanou.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: