Dobrý den, chtěla bych se zeptat, poslední měsíc hmatám vpravo podžebry tuhou bouli, jde zatlačit a semtam zmizí a pak se zase objeví, před rokem jsem byla na ultrazvuku břicha a vše bylo vpořádku, odběry krve jsem měla také vpořádku, dělali mi odběry i na játra, obtíže se zažíváním nemám. Poradíte mi co by to mohlo být nebo kam stím zajít? Děkuji za odpověď
Dobrý den, u takové "boule" v pravém podžebří, která se objeví a zase zmizí si umím představit asi jen fundus žlučníku - nemusí se jednat o nic patologického, žlučník se po delším lačnění prostě jenom více naplní a je hmatný přes břišní stěnu. Na druhém místě existuje poměrně vzácná kýla v žeberním úhlu, tzv. Bochdalekova kýla - dá se vyřešit celkem jednoduchou laparoskopickou operací.
Obdobné otázky
- Kdy je možno nasadit zubní provizorní protézu? Ihned po vytržení-ještě na zubním křesle? Děkuji
- Za chvíli půjdu na preventivní prohlídku a budou mi odebírat moč a krev můžou z některáho z toho zjistit ze mám v sobě nikotin nebo ne ?
- Dobrý den přeji, poslední rok se potýkám s problémem špatného soustředění, častých bolestech hlavy, křečí po celém těle a pocitu nevolnosti. Všeho kromě soustředění se dá za pomocí mastí a léků na krátkou dobu zbavit, avšak problém se soustředěním se mi zatím nepovedlo vyřešit ani s léky. Bohužel jsem…
- Dobrý den, po několika letech mi nezmizela bulka ani otok po kousnutí klíštětem na lýtku, rána brzy vyhnisla a byla dezinfikována několikrát. Typickou skrvnu při borelióze jsem neměl, nebolí to, nesvědí, jen je to nepříjemné na dotek, nepociťoval jsem žádné příznaky, problémy... O co by se mohlo jednat,…
- Dobrý den, potřebovala bych se poradit ohledně zažívacích potíží (průjmu), trvá už 4 dny a pořád se nelepší, dietu dodržuju. Problém je s léky jelikož jsem těhotná. Dokážete mi doporučit nějakou radu? Nebo prostě jen čekat? Bojím se ztráty živin. Děkuji
- Dobrý den, měla bych asi trochu hloupý dotaz a nechci hned plašit u své obvodní lékařky.V jakých případech je třeba se přeočkovat proti tetanu? Před dvěma dny mě poškrábal kocour, nic velkého, pouze se leknul a párkrát do mě zaťal drápy v oblasti zad. Bydlíme na vesnici, takže může běžně přijít do styku…
- Dobrý den,.kazdou noc mám živé sny,. Zda se mi, že řeším pracovní problémy, s cizími lidmi, mám s nimi případně konflikty,nebo s cizími lidmi provádím jiné akce, vše je vždy jiné,.. je to moc skutečné, ráno si vše pamatuji, jinak noc probíhá v klidu. Ráno se probouzím unavený, tupý pocit v hlavě, někdy…
- Dobrý den, praktická lékařka mi diagnostikovala mononukleózu. Jak dlouho jsem nakažlivá? A přenáší se pohlavním stykem? Předem děkuji za odpověď
- Zdravím, chtěl bych se zeptat, už přes měsíc mám malou uzlinu na levé části krku, cítím to, plus mám trošku bolest v krku při polykání, dostal jsem Klacid, necítil jsem žádnou změnu, odběr krve byl v pořádku, ORL také bez nálezu, co to může být? Rentgen mám až měsíc. Díky. S pozdravem David
- Dobrý den, občas nemohu spát, před spaním mívám úzkosti, špatně se soustředím. Občas mám pocit, že nemám žádné emoce a je mi vše jedno. Může mi pomoc terapie?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: