Dobrý den, chci se zeptat, zda může být od mého praktického lékaře na můj email zaslán recept na dlouhodobě užívané léky na vysoký tlak a na křečové žíly.Děkuji.
1 odpověď
dobrý den, ano jistě pokud má váš lékař aktivovaný elektronický recept, ale není to jeho povinností, je to jen jeho dobrá vůle a může trvat na tom aby pacient přišel do ordinace pro recept osobně, pacient má zase právo svého lékaře změnit ( který mu bude ochoten běžně recepty zasílat na email ), což je potřeba samozřejmě se raději předem zeptat a domluvit, pokud je stav dobrý a stabilisovaný, návštěva lékaře není třeba, při potížích je však samozřejmě lépe do ordinace dojít a situaci s lékařem řešit osobně.
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.