Dobrý den mám problém pracuji jako zedník můj věk 43 let mám chronickou celoroční alergii A peuduskove astma léky Daselta a Ventolin I. podle potřeby, měsíc dělám v domě centrální schodiště 14 dní jsem vyrezaval staré dveře ze zdiva neměl jsem odsávání prachu a cirkulace vzduchu 0 a teď necelé 2 týdny natírání konstrukce schodiště syntetickou barvou a na odmasteni technický benzín a nakonec čištění přípravkem s 30% kyselinou chlorovodíkovou byl jsem v tom poslední 3 dny. A teď co my je mám vykaslavam zelený hlen po ránu až mě bolí průdušky rychle se zadycham brní me mrazive ruceod prstů k loktem a nohy po kolena křeče v kříži ale přijde mi že je to od ledvin a zvýšená teplota má to vše nějakou spojitost

0 odpovědí