Dobrý den.. 3 měsíce vyhřezla ploténka 14 mm. Dopurečená rehab. přínosná. Ukončena před 14 dny. 37let žena opět leží s bolestmi na lůžku. Obj. až 15. 01 na kontr. k neurolog ovi. prosím o pomoc a radu.medikace tramaloidy. děkuji.. 17.12.2018
Zvážit provedení CT PRT,dle efektu pak ev infusní léčba + rehabilitace při hospitalisaci, nebude-li.efekt,konsultovat neurochirurga.
Obdobné otázky
- Dobrý den, chci se zeptat zda mi ve stomatologickem centru prevrtaji tmavé plomby na bílé , pokud se k nim objednán jen z tohoto důvodu ( chodím k jinému zubaři) ale můj zubař mi to rozmlouva, tak jestli by šlo tam jít třeba jen jednorazove či 2krat třikrát ..?dekuji
- Dobrý večer, mám jedno oko celé červené.asi mi praskla žilka,co s tím?mám navštívit lékaře?
- Dobrý den, mam problem smím králíkem které ho jsem asi pred rokem nasla..a nechala si ho je milý a pritulny dneska jsem zjistila ze ma pod zadečkem u ocásku a na nose a a kousek i na nohách lisinu.. Ma tam jen masíčko chloupky tam nema vykoupáa jsme ho aby.. Sr mu tam nic vic nedostalo moc se o nej bojim..…
- v sobotu jsem spadl na kyčel,ve které mám umělý kloub.Rtg neukázal žádné traumatické změny,já ale nemůžu vstát,natož chodit,velká bolest tomu brání,je mi 83 let.
- Zajímá mě, zda neškodí zubům používání bělícího pera na zuby White pearl/whitening pen/ od Vital care. V návodu je psáno, že lze používat denně i vécekrát dle potřeby. Děkuji za info.
- Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Mám týden po operaci menisku a plastiky. Koleno bolí, beru prášky proti bolesti. To je normální. Ale trápí mě, zda je normální, když mám oteklé, žhavé a bolavé lýtko a holeň. Děkuji moc za odpověd. Robert
- Dobrý den, 57 let, více než dvacet pět let bojuji s bolestmi v oblasti páteře a hlavy. Bolesti jsou vždy jen na pravé straně, ale nepravidelně od hlavy podél celé páteře až po pánev. Lokalizace se mění, bolest je často i několik hodin na hranici únosnosti, palčivá, řezavá. Blokáda páteře není. Léky proti…
- Dobrý den,poradi mě někdo který zubař bere nové pacienty,okres Tachov,Mariánské Lázně, Planá..děkuji za odpověď.
- Dobrý den, před rokem a půl jsem měl dopravní nehodu kdy do mě jako do stojící auta vrazil viník ve vysoké rychlosti. Po nehodě špatně vidím, mám 50% ztrátu sluchu, neustále se mi točí hlava z čehož až zvracím, špatně cítím končetiny - hlavně nohy o bolestech ani nemluvím. Diagnóza - opěrkový syndrom…
- Dobrý den, je mi 20 let a mám otázku ohledně své sestry. Mojí sestře je 24 let a má střední mentální retardaci. Už je to tak půl roku, co se její chování zhoršilo. Dříve normálně komunikovala, umí číst, psát. Chodila s naším psem i sama okolo baráku, také chodila do praktické školy, kde měla spousty…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: