Dne 3.12.2017 jsem měl úraz na lyžích, narazil jsem do sněhové zábrany na , které byl plech a ten mi následovně rozřezal levou nohu nad kolenem, chtěl jsem se zeptat jestli by mi nebyla poskynuta konzultace .
fract cendyli larer 3.12.2017 PN trvá
femoris 1.sin aperta defekta GA IIIa et rupt.n.guadriceps
fenoris 1. sin supralater
fract cendyli larer 3.12.2017 PN trvá
femoris 1.sin aperta defekta GA IIIa et rupt.n.guadriceps
fenoris 1. sin supralater
Dobrý den, pokud jste to opsal správně, jde o závažné poranění, při správné léčbě je předpoklad pracovní neschopnosti cca půl roku. JD
dobrý den, určitě není problém. Objednejte se ke mě a domluvíme se
Obdobné otázky
- Dobrý den. Je u vás vstupní a preventivní vyšetření na pojištovnu a máte smlouvu s VZP? Předem děkuji za odpověd. S pozdravem
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda si mohu nechat zmrazit vajíčka, i když zatím nemám žádný zdravotní problém. A pokud ano, tak kam zajít a kolik to stojí na dobu neurčitou? Děkuji. Magda
- Mam takové tvrdé pod bříško spis upne díle
- Dobrý den nejdu sem rovnou s nějakou poruchou, tedy já zatím o žádné nevím. Ale mám teď v životě špatné období, pomalu ztrácím přátele, všední aktivity ,které jsem předtím dělal automaticky, teď udělám stěží. Potřeboval bych poradit zda se mnou něco není. A hlavně co dál. děkuji
- Dobrý den, chtela bych se zeptat 4.12 2017 mi byl laparoskopicky odstranen levy vejcovod kvuli mimodeloznim tehotenstvi. V nemocnici mi rekli ze mam nechat projit 2x menstruaci a muzem se snazit dal o dite. Menstruace se mi dostavila 2den po operaci (nevim zda to mam povazovat za menstruaci nebo jen…
- Dobry den muze se stat ze jsi doktor nevdimne 9 tydnu ze plod nema srdicko.dekuji
- Dobrý den pane doktore, Moje dcera 3 roky trpí na časté zelené rymi a záněty středního ucha. Jsem zoufalá, vždy to přijde večer nebo o víkendu. Do dětské nemocnice se už bojím jezdit, vždy ji ouško pichnou. Dcera se už odmítá vyšetřit. Už se mi aji boji říct,ze ju něco bolí. Chápu že pichnuti je asi…
- Dobrý den Již pár let mám chronické bolesti levého kolene a ramena . Byli provedené rengenové snímky ramene a kolena , které nic neukázali a na koleno byla provedená i MG rezonance , která taky nic neprokázala . Léčim se stím už 2 roky(různe leky , doplňky , rehabilitace ) ale stále bezvýznamně…
- Dobry den chtela bych jse zeptat jestli jse muze stat ze potratova pilulka muze byt podana po 9 tydnu tehotenstvi.Dekuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: