Dcera bude jí 25 let a společně sháníme několik let zubní ošetření,dcera je na tom velice špatně a přes 250000Kč nemáme.Každý tvrdí zubařů je dost,ale asi jak pro koho.Už se i bojím o dceru,zuby černé,zbytky zubů.je to na velký zánět nebo podobně a nikdo nepomůže.Jen od nás vím o 3 pacientech i s námi co shání-naše lékařka odešla do důchodu Jsme z Klatovského okresu.Poradí někdo?
Díky za odpověď
Díky za odpověď
Není normální mít ve 25 letech ze zubů jen černé zbytky. To svědčí o nezájmu. Nikdo ze zubních lékařů nechce pacienty, kteří nemají o svůj chrup zájem. Spláchnout život do záchoda může člověk i příjemnějším způsobem než zbytečnou prací. Dokud neprokážete především změnu přístupu a zájem, nikdo vás nevezme. Už vůbec ne nad rámec své kapacity.
Obdobné otázky
- Dobrý den, podle poslední menstruace jsem v 6.týdnu těhotenství. Při transvaginálním ultrazvuku mi paní doktorka nemohla najít žloutkový váček v gestačním váčku, byl tedy prázdný. Podle délky gestačního váčku mi bylo řečeno, že jsem cca v 5.týdnu. Na další ultrazvuk mám jít za 2 týdny. Je prosím…
- Mám hrozně deprese a nevím jak se jich zbavit stydím se to říct doktorovi že bych potřebovala mluvit s nějakou psycholožkou nevím jak se objednat protože mám trochu problém s komunikací su spíše málomluvna a vše dusim v sobě.Nevidim na sobě nic pozitivního jen to špatné.Zacinam se stranit lidem a nejlépe…
- Dobrý den, chtěl bych se informovat, zda je potřeba doporučení praktického lékaře k vyšetření očního pozadí, které mi bylo doporučeno v Grand optical při měření zraku kvůli novým brýlím. děkuji
- Dobrý den, V listopadu jdu na laparoskopii vaječníku, který mi odstraní. Chci se zeptat, zda bude těžké otěhotnět, třeba za pět let nebo se budeme muset snažit o miminko dříve? Předem děkuji za odpověď
- Dobrý den manželovi zjistili Bechtěrevovu chorobu(45let)je možné se objednat někam jinam než na Slupi tam je objednací doba až na duben příští rok.Dva roky chodí po doktorech než mu zjistili tuto diagnózu má docela dost bolesti.A ještě jedna otázka je důležité když se objednal k revmatologovi aby řekl…
- Dobrý den paní doktorko Michnova. Mám 13 a 18 letého syna, doposud byla naše pediatrička MUDr. Husařikova. Končí že svou praxí a tak se chci zeptat jestli by jsem mohla syny zaregistrovat u vás? Pojišťovnu máme VZP. DĚKUJI A PĚKNÝ DEN
- Dobrý den, roztrhl jsem si mateřské znaménko a chtěl bych si ho nechat od své kožní lékařky nechat chirurgicky odebrat. Pokud se tak stane, je nutné zaslat odebrané mateřské znaménko na histologii? Děje se tak automaticky, nebo si to musím vyžádat?
- Dobrý den,dnes jdem se dělala test a vyšel pozitivně.nevím co mám dělat?Jsem matka na MD.Mam tři děti,8,4let a 13 měs.co mám děla.
- Dobrý den, objevila se mi tmavě hnědá asi dvoumilimetrová tečka (vypadá jako piha) pod poševním vchodem, která bolí na dotek. Jsem panna, gynekologa mám. Je to něco co bych měla řešit s doktorem, nebo bych měla počkat jestli zmizí? Děkuji předem za odpověď.
- Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám přeskakování srdce častější ,uzkostlivé stavy že se ničeho bojím a bolesti svalů na hrudní páteři.Může s tím se vším to přeskakování srdce? Před dvouma rokama jsem byla na ekg holter a tam bylo vše v pořádku.K psychiatrovi taky chodím ale asi to bude běh na dlouhou…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: