Alergie na Slunce???????????????????????
Dobry den pani doktorko mela bych takovy dotaz dcerce 2roky se od 6mesicu delaji zarudle nekdy až mokvajíci vyrážky na tvařích .Pediatr nam řekl že je to ze sluníčka,vždy nam na to dal jen nejakou mastičku nebo krem a dodal že nesmí na slunce,V roce se ji to oběvilo i v podpaží a na nohách byli jsme s tim v nemocnici tam se na ni pomalu ani nekoukli a rekli ze souhlasi s pediatrem.Před 9 mesíci jsme stím byly u jedne kožní lékařky a ta nam zase řekla že to je nejakej druh alergie,ale že na odběry a veskere ty testy je ješte mala tak nam dala Dithiaden čtvrtku rano a čtvrtku večer a pak ješte mastičku Elocom že ji to mam tim mazat obden a maximalne 3krat za sebou.Taky to nejak nepomohlo.Tedko před 2mesici jsme byly u další doktorky tam zase řekla že je to alergie na slunce a dala mi jen nejaky krem na promazavaní Lipobase se to jmenuje.Už jsem z toho neštastna každej ji na to da něco jiného a nic nezabíra.Myslíte že když se u vas objednam že byste se mi na ní podívala.Moc dekuji za odpověd.
Dobrý den. S dcerou můžete přijít na vyšetření bez objednání v ordinačních hodinách, ordinuji út a čt 8-13,30 a středa 10- 15,30.
Děkuji
Dr. Řezáčová
Děkuji
Dr. Řezáčová
Dobry den, objednejte se, neni problem. S pozdravem Rusková
Obdobné otázky
- Dobrý den, chci se zeptat - manžel má už asi rok problémy s achilovou šlachou. Začalo to tím, že přehnal jednou běhání a od té doby se to táhne, že ho šlacha bolí. Občas trochu pokulhává, když se to zhrší, pak se to zase zlepší a docela to jde, ale úplně dobré to není a tak se nevěnuje činnostem,…
- Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda provádíte vyšetření akné laserem Smoothbeam, případně kolik u Vás stojí. Na Vašich stránkách jsem tyto informace nenašel. Děkuji. Honza
- Vážená psycholožko Voláková, ráda bych Vás poprosila o radu. Je mi 23 let, špatně zvládám stres a už delší dobu tento stres zaháním masturbací. Moc se za to stydím, ale chtěla bych to omezit a zvládat stres jiným způsobem. Nyní se snažím napsat diplomovou práci a musím chodit do knihovny, protože…
- Vážená paní doktorko, chci se Vás touto cestou zeptat, jaký máte názor na povinné očkování kojenců hexavakcinou, konkrétně Hexacima. Chtěla bych se zeptat, zda provádíte toto očkování též způsobem 2 +1, popř. zda-li na přání rodičů očkujete až od 10. měsíce věku kojence ( tj. v 10., 11., 12.…
- Dobry den, mohla bych se prosim zeptat na cenovou relaci u amalgamove a bile plomby? Nabirate i detske pacienty? Dekuji.
- Dobrý den, byla mi udělána endodoncie zubu 62 a stále mám problémy (2 roky). Kolik by mě prosím přišla reendodoncie provedená panem doktorem Seemanem? Děkuji
- Dobrý den, maminka 53 let, nyní po rehabilitacích akutní problém z bederní páteří. V pátek na pohotovosti nem. Hořovice, nepomohl obstřik. Velké bolesti. Je možné se na Vás obrátit s prosbou o nějaké akutní řešení? Jestli vůbec v tomto stavu lze? Moc děkuji za kontakt.
- Dobrý den, pane doktore, chtěla jsem se zeptat, zda se zabýváte i zjišťováním školní zralosti. Jsme objednáni do ped.-psych. poradny, ale ráda bych více názorů. děkuji
- Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda se zabýváte i zjišťováním školní zralosti. Do ped.-psych. poradny jsme objednáni, ale ráda bych více názorů.Děkuji
- Dobry den, okolo oci a na vicku i uvnitr se mi vytvorili svedive a bolestive pupinky. Mast s antibiotiky pomohla, ale nedostala jsem od obvodniho doktora odpoved co to je. Objevilo se mi to opet. Lecite take tyhle zalezitosti a nebo je nutne prohlidka u dermatologa? Take vidim nekdy rozmazane…