8. 12. 2025 mi byly zavedeny zubní implantáty ve všech čtyřech částech úst. Od začátku mi zůstalo brnění, nebo pálení, pocit mravenčení, nebo jako zmrazení v levém dolním rtů a levé části brady. Tyto pocity se střídají. V klidu se zmírní. Při dotyku mravenčí. Stejně citlivý je i dotyk uvnitř na dásni. Levá část spodního rtu je zatuhlá. One, artikulovat mohu, ale při jídle mám problém správného pohybu a citlivosti. Brala jsem Molgammu a různé přípravky s B12, ale stav zůstává stejný. Neuroložka mi radila nechť vše v klidu bez rehabilitací a dráždění. Nic se ale nemění. Připisuji doporučení k vyšetření od zubního lékaře: "Pacientce byly 8.12.25 zaváděny implantáty v DČ. Dle CTB všechny mimo čelistní kanál. 34 velmi blízko vyústění. Popisuje I netypickou bolest při mandibulární anestezii. V červnu implantát 34 explantován. Brnění, parestezie až anestezie rtů trvá." Jaký je možný ještě postup? Je vhodná ještě MR? Kam se mohu obrátit. Moje neuroložka chce řešit pouze časovým zklidněním. Ale nic se nemění. Mnohokrát děkuji za odpověď. K. XXXX

0 odpovědí