Zdravotní prohlídka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zdravotní prohlídku. Zda je nutné vždy vyplňovat formulář pro uschopnění do práce nebo zda stačí jednoduché potvrzení o tom že jsem práce schopná. Můj praktický lékař tvrdí že mi může vystavit pouze podrobný formulář. Který mi da zaměstnavatel. Je to opravdu nutné nebo jen v případě že by lékař měl obavy zda se na práci opravdu hodím. Děkuji .
Dobrý den, nestačí jednoduché potvrzení. Je Lékařský posudek o zdravotní způsobilosti k práci, který má své náležitosti a je potřeba je dodržet. Jinak je to jenom cár neplatného papíru, který pak může zkomplikovat život zaměstnavateli, kdyby přišla kontrola. Doporučují dodržet novelou zákona dané náležitosti tzn. přijít za svým PL se Žádosti o provedení prohlídky na základě které Vám vystaví posudek. S pozdravem Dr. Schwarz
Dobrý den. V tomto vám poradit nedokáži, bohužel. S pozdravem dr. Dobiáš
Obdobné otázky
- Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám morčátko,které už další dobu pšíka má něco hnědého v očičku a předtím mělo v nose také něco hnědého,jinak morčátko normálně baští a vykonává svojí potřebu???? Chtěla bych se zeptat co to může být?Popřípadě je nutná návštěva zvěrolékaře? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, mám syna (9 let) ,který chová trošičku " nestandardně ". Nedokáže se sám zabavit-hrát si , má problém s komunikací a poslední dobou se mi začal několikrát denně hroutit kvůli hloupostem. Máme bohužel v rodinně PAS a poruchu osobnosti. Myslíte,že by jste nám mohl pomoci/poradit? Jsem z…
- mám na levém prsu tři znaménka, které mi dopručují odstranit abrazí, já se ale bojím, protože se to neumrtvuje, laserem by to nešlo, díky Alena
- zdravím mám oštěpařský loket 4 měsíce, zkouším leccos, ale zatím nic nepomáhá děkuji za odpověď
- Dobrý den mám 16 let starou dceru která má problémy ale nechce mě žádného odborníka navštívit (nedostanu ji z auta).Hlavně mě zajímá jestli by nás psycholog navštívil doma. Děkuji
- Dobry den, Ja jsem prave uz mel ve me rodne zemi leky proti akne. Kazdopadne, tady v Cesku potrebuji jeste nejaky predpisy od lekare. Lek se jmenuje isotretinoina. Krome ty konzultace hodiny a ty leky. Myslite si, ze bych mel jeste neco zaplatit? Dekuji vam
- Pracujete s Pojistovnou VZP? Prave za dva tydny budu na practicky lekare kvuli moji akne. Jsem z Ameriky a uz tam jsem mel lek "Isotretinoina" Ale prave, bych tady potreboval predpisu. Jak o tom jde? Dekuji mockrat.
- Dobrý den, chci se zeptat jestli dokážu léčit bulimii. Je mi 17let, mám 153cm a vážím kolem 44kg. Dokážu třeba 4dny nejíst, cítím se dobře že to zvládám nejíst, cítím se hubená a celkově dobře. Jenže pak dostanu záchvat hladu, dokážu utratit 200,- za sladké a na posezení vše sníst a dál pokračovat. I…
- Dobrý den, po extrpaci lipomu mám stálé velké bolesti v oblasti ramenního kloubu až po loket. Ležení na pravém rameni je dosti bolestivé, takže nevím co s tím. Jsem objednán na neurologii Co to asi je - mám pocit zásahu do nějakého nervu ...? Děkuji a jsem s pozdravem. Mil. V.
- Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli máte u vás nějaké vstupní platební částky za přijetí a registraci?dekuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: