Zdravím v srpnu jsem měl klíště a po vytažení nevznikla žádná vyrážka momentálně mi oteklá levá noha a brnění a bolest v končetinách celková slabost. Může se jednat o boreliózu?
Dobrý den, takto z popisu lze těžko usuzovat. Je nutné přijít na klinické vyšetření a pak zvolit další postup diagnostiky.
Obdobné otázky
- Dobrý den, od června 2018 jsem brala citalec, v prosinci 2018 jsem ho po konzultaci s OL postupně vysadila, před Vánoci jsem onemocněla a dostala ATB, měla jsem CRP 24, po pěti dnes i s ATB však stouplo CTR na 48, tudíž mi OL ATB změnila na jiné, které jsem brala dalších 7 dní konkrétně do 29.12.2018.…
- Dobrý den,z UZ vyšetření mi bylo zjištěno větší počet kamínků o velikosti 1 cm ve žlučníku. Vzhledem k tomu , že mě občas pichne v pravo pod žebří a bolest dále postupuje až k lopatce, můj obvodní zatím neřeší, se vás chci zeptat,zda mám v takovémto případe nárok na plánovanou operaci,nebo to časem nechat…
- Dobrý den, mám 2,5 letého syna. Je učenlivý, naučil se čísla do 10, písmena podle slov, slovní zásobu má pěknou, ale říká jen slova o 2slabikách, delší slova zkracuje na dvouslabičná. Věty netvoří. Je lepší navštívit logopeda? Děkuji Markéta
- Dobry den, jsem mesic po operaci hemeroidu v celkove anestezii. Do ted mam problémy s unavou, nechutenctvim, slabosti atd. Lékař mi řekl ze to jsou pravdepodobne jeste vedlejší účinky anestezie. Je to ještě možné a co bych mel delat abych se jich co nejrychleji zbavil. Dekuji za případnou radu.
- Nevíte o nějakém zubaři v Praze, který dělá plomby do 1000 a ne nad? Kde to není tak drahé? Nemám žádného zubaře a táta si moc taky nevydělává a bolí mě zub a myslím, že se vyklá.
- Dobrý den máme 4 měsíčního vnuka stále má žlutozeleny hnis v očích vybíráme mu to borovou vodou a stále se to objevuje.
- Dobrý den, Omlouvám se za spam, hledám psychiatra Moravskoslezský kraj, diagnostika (panická porucha).
- Dobrý den, jsem nyní 3 týdny po konizaci děložního čípku. Všechno probíhá v naprostém pořádku. Šla jsem tam kvůli špatným výsledkům z cytologie. Dvakrát za sebou mi vyšlo LSIL (včetně HPV). Výsledky testů po zákroku vyšly také v pořádku. Mám 3 roky stejného přítele a nikdy předtím jsem mi nic podobného…
- Mohu se nakazit virem HIV, při nechráněném sexu od partnera, který tímto virem nakažený není? Díky za odpověď.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: