Zdravím . Teď beru paralen a mužů k tomu brát vitamin C plus doplněk stravy cholestmizin ? Děkuji
Dobrý den, předpokládám, že máte bolest nebo teplotu - proto berete Paralen. A možná také nachlazení - proto vitamín C. Cholestmizin obsahuje zelený čaj, rýži a pak také konopí a ostropestřec a má snižovat nebo spíše modulovat hladinu cholesterolu. Účinek se ale neprokázal žádný. Zkuste se podívat co jíte a v jakém množství. Dobrým a přírodním zdrojem vitamínu C jsou šípky - dozrály, teď je jejich čas.
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Z ničeho nic mědnes začalobolet koleno ,jsem na warfarinu,co mám dělat, děkuji za odpověď
- Dobrý večer, od středy trápí mou sestru teploty 37,5 C, rýma, bolesti hlavy, zvracení a bolesti žaludku, co by to tak mohlo být.
- Dobrý den, chtěla bych na jaře otěhotnět a ještě jsem neprodělala neštovice. V té době, na kdy plánujeme druhé těhotenství, bude starší dcera chodit do školky a mám obavy, abych se od ní případně nenakazila. Doporučujete v tomto případě očkování proti neštovicím?
- Zdravím. Bolí mě stehenní sval a bolest mi jde až do kyčle. Bolí to při chůzi a kulham. Nevím čím by to mohlo být. Změnila jsem práci tak třeba to je tím. Nevím co bych měla dělat. Děkuji předem za odpověď
- Dobrý den, jsem 2 mesice po operaci kolena vypotku. Vycistili mi koleno,vzali ještě něco,naky vzorek. Furt mě bolelo koleno,tak podle krve mi zjistili chlamydii,dostala sem antibiotika Klacid na 7 dní. Už sem je dobrala a furt me na dotyk bolí koleno,píchá mě v něm, pálí. A včera sem šla z obchodu,kruplo…
- Dobrý den, kde prosím zjistím, zda mám ADHD? Řekne mi to doktor, psycholog? Je mi 35. Děkuji.
- Dobrý večer ,prosímAURORIX MI NEPOMÁHÁ JDE NAHRADIT LYRICOU?
- Dobrý den ,chtěla bych vás moc poprosit o radu.Bydlím momentálně mimo ČR a je to asi 3 roky co jsem po bandáži žaludku kterou mi dělali v ČR a momentálně mě trápí bolest na pravé straně jako by pod prsy a do boku ale bolí to jen když delší dobu nejím což nechápu. Dám si klasicky oběd, je to 2-3 hodiny…
- Beru antibiotika Amoksiklav na sedm dní. Čtvrtý den užívání mne stále bolí v krku. Můžu antibiotika kombinovat s pastilkami na bolest v krku Tantum Verde? Děkuji za odpověď. Zdena z Brna.
- Dobrý den, jak moc může být škodlivé, pokud žena(42 let) za den zkonzumuje (vyžvýká) až 8 balíčků žvýkaček bez cukru? Dlouhodobě. Předem děkuji za odpověď. I. Ř.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: