Zdravím. Bolí mě stehenní sval a bolest mi jde až do kyčle. Bolí to při chůzi a kulham. Nevím čím by to mohlo být. Změnila jsem práci tak třeba to je tím. Nevím co bych měla dělat. Děkuji předem za odpověď
Dobrý den, také těžko z vašeho popisu říci. Co děláte za práci? Nevím jestli se léčíte s něčím dalším nebo berete pravidelně nějaké léky - vyzkoušejte několik dní celkově Ibalgin 400 mg tbl v dávkování 1-0-1 a na stehno k promazávání či masáži třeba Diclo krém/ gel, Algesal krém, Voltaren krém. Problém může být i s kolenním kloubem.
Nebo dokonce špatným stereotypem chůze a plochou nohou.
S pozdravem
Nebo dokonce špatným stereotypem chůze a plochou nohou.
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den, jsem 2 mesice po operaci kolena vypotku. Vycistili mi koleno,vzali ještě něco,naky vzorek. Furt mě bolelo koleno,tak podle krve mi zjistili chlamydii,dostala sem antibiotika Klacid na 7 dní. Už sem je dobrala a furt me na dotyk bolí koleno,píchá mě v něm, pálí. A včera sem šla z obchodu,kruplo…
- Dobrý den, kde prosím zjistím, zda mám ADHD? Řekne mi to doktor, psycholog? Je mi 35. Děkuji.
- Dobrý večer ,prosímAURORIX MI NEPOMÁHÁ JDE NAHRADIT LYRICOU?
- Dobrý den ,chtěla bych vás moc poprosit o radu.Bydlím momentálně mimo ČR a je to asi 3 roky co jsem po bandáži žaludku kterou mi dělali v ČR a momentálně mě trápí bolest na pravé straně jako by pod prsy a do boku ale bolí to jen když delší dobu nejím což nechápu. Dám si klasicky oběd, je to 2-3 hodiny…
- Beru antibiotika Amoksiklav na sedm dní. Čtvrtý den užívání mne stále bolí v krku. Můžu antibiotika kombinovat s pastilkami na bolest v krku Tantum Verde? Děkuji za odpověď. Zdena z Brna.
- Dobrý den, jak moc může být škodlivé, pokud žena(42 let) za den zkonzumuje (vyžvýká) až 8 balíčků žvýkaček bez cukru? Dlouhodobě. Předem děkuji za odpověď. I. Ř.
- Dobrý večer rád bych se zeptal Poslední dobou mam návaly horka do obličeje a krku, otéká mi obličej a mívam silné bolesti hlavy Všiml jsem si že kůži na pleti a vlasy mivam suché Co by to tak mohlo být děkuji
- Dobrý den, v březnu 2020 jsem prodělal běžnou virózu provázenou kašlem,rýmou a teplotou cca37,5. To jsem celkem dobře vyléčil a na doporučení zaměstnavatele jsem to nahlasil na hygienu kvůli kovidu. Test prý nebylo potřeba dělat. Od té doby se mi opakovaně vrací takový tvrdý půduškový kašel, přestože…
- Dobrý den, občas se mi na rukou objevují malé (max. 1 cm) žluté fleky. Vždy ale pouze jeden flek a po cca dvou dnech zmizí. U lékaře jsem byl na krvi, protože mě píchalo v pravém podžebří, tak mi byl udělán rozbor z krve. A paní doktorka mi řekla, že mám tučné játra, ale nic jiného nenašla. Souvisí tyto…
- Dobrý den.Už asi mĕsíc mĕ trápí bolest nad levým prsem.Na jednom místĕ i na dotek.Při nádechu i výdechu to také dost bolí.Myslím si,že to bude od páteře neboť trpím na bolesti zadové,ale dost mĕ polekalo,že to začlo bolet i ve předu hned u klíční kosti což je dost blízko u srdce.Dĕkuji za odpovĕď.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: