záškoláctví
Dobrý den,mám 16,5 letého syna,který je v prvním ročníku,nezvládá učivo,chodí za školu,chodí domů až ve večerních hodinách,nekomunikuje. mám ho v péči. Nevím si s ním rady,jak ho mám přesvědčit k tomu,že je pro něj vzdělání důležité. Můžete mi poradit nebo se můžeme sejít? Děkuji
Dobrý den, na sezení je potřeba se objednat mailem nebo telefonicky, kontakt je na stránkách J. Kodýtková
Obdobné otázky
- Dobrý den paní magistro. Na začátku tohoto roku jsem se rozvedla a i s dětmi se přestěhovala. Nyní mám přítele. Syn (6 let) ho má rád, ale dcera (10 let) ho vůbec nepřijala. Zkoušeli jsme už snad vše co se dalo. Mluvili s ní po dobrém po zlém, ujišťovala ji, že ona i syn jsou pro mě to nejdůležitější…
- Manželce se vrací již "vyléčený" pupínek u kotníku, který byl následkem štípnutí hmyzem během dovolené v zahraničí. Můžete pomoci.? Děkuji.
- Dobrý den. Jsem v 25tt a trápí mě bolest v podbříšku. Nemůžu chodit na dlouhé procházky, a když tahám svého ročního syna, tak tomu taky moc nepomáhám. U dr mám vše v pořádku. Chtěla jsem se zeptat, jestli mi pomůže tejpování? Děkuji, Jitka
- Dobrý den p. doktore chtěla bych se zeptat na Váš názor ohledně artrozy 3stupně v kyčlích. Dle lékaře u kterého jsem byla vyšetřena jiná léčba než diclofenak jiná léčba neexistuje. Moc děkuji za odpověď. S pozdravem Zdena
- Dobrý deň, prosím Vás už vyše roka sa trapím s hrčami na brade - absolvovala som gynekologicke vysetrenia, vybrali mi osmicky(zuby mudrosti), alergia na potraviny - nieco mi nasli - ale nevznika to vylucne po konzumacii jedla. Posledna dermatologicka mi povedala ze asi to nezmizne. Vedeli by ste mi nejak…
- Dobrý den. Můj syn má velké množství bradavic na rukou a nohou. Byli jsme u vás už s dcerou, sestřička nám poradila přírodní metodu - česnek -, zabralo to a dceři bradavice zmizely. Stejnou věc jsme se snažili aplikovat později u syna, ale nepovedlo se. Z dvou, třech bradavic je jich teď 20 či třicet…
- MUDr. Josef Pekárek - dotaz Dobrý den pane doktore. Obracím se na Vás s prosbou, zda lze odstranit bolesti při artroze kyčle 3 stupně alternativními prostředky. Nechci jít na operaci, proto sháním nějakou radu. Děkuji Vám předem za Vaši odpověď. S pozdravem
- Dobrý den,chtěla bych se zeptat na dceřin problém,má 10 let,váží 31 kg,poslední dobou asi půl roku má občes slabý výtok a páchnoucí moč,před týdnem na kalhotkách krvavé flíčky.Co by mohlo být příčinou a na premenstruač příznaky není brzy?Děkuji za odpověď.
- Přeji dobrý den, přestěhoval jsem se z Chomutova do Světlé nad Sázavou. Byl jsem pacientem pana doktora Dvořáka a užívám léky na prostatu, bude mi letos sedmdesát let. Rád bych si na Vysočině našel nového a slušného lékaře.
- Prosím o odpověď, k čemu je psycholog? Slouží pouze jako vrba k vyposlechnutí našich problémů? Supluje dobré přátele? Co dělat, když mu svěříte své potíže se životem, on vás vyslechne, ale nedá cestu, jak to vyřešit? K čemu potom je takové tlachání do vrby?