Trojklanny nerv

Dobry den, jiz 4 mesice mam tlaky v obliceji. Zacalo mo to, kdyz mi zubarka zacala cistit kanalky v 6ce vlevo nahore. To jsem mela tlak jen smerem od zubu nahoru kolem nosu k oku. V zoufaltrvi jsme zub vytrhli. Bolesti neustaly byly i z diry po zubu. Stale se to zhorsuje tvale mam bolesti kolem oka, na to mi celkem pomaha lyrica. Ale mam neustale tlak v hornich zubech ci dolnich zubech nekdy i oboji. Tlak u nosu jako bych mela zanet dutin a nemam dle ORL. Nyni mam tu samou bolest v 6ce vpravo dle rentgenu je vse vporadku na poklep zub neboli. Ja si myslim, ze je to trojklanny nerv. Vysetreni CT i MR je vporadku a neurolog ve FN Plzen mi rekl ze to tedy neni neurologickeho puvodu. Vcera mi jina neurolozka rekla ze je to trojklanny nerv a predepsala mi jen nejaka homeopatika. Jak byste to pani neurolozko resila vy? Mam porad bolesti a jsem z toho zoufala kdyz se vpodstate nijak nelecim a nikdo si uz semnou nevi rady. Je mi 24 let a nerada bych zkoncila bez zubu. Pristi rok jsme zamysleli miminko coz pri tak silnych praskach nelze. Prosim pomozte mi. Dekuji

1 odpověď

Dobrý den, Vaše potíže je nepochybně možné hodnotit jako sekundární Iritaci trojklanného nervu dentogenní etilogie. Následkem zubního problému došlo k podráždění větve trojklanného nervu. Jiná příčina vzhledem k negativni. MR vyšetření není pravděpodobná! Jediná možnost je dlouhodobá léčba, kterou určují neurolog. Lyrika je správná volba, nutné podpořit vitaminy, ev RH a psychoterapií. Léčba musí být dostatečná a dlouhodobá, do úplného vyléčení, někdy řadu měsíců!!!je velký předpoklad, že se vyléčí té zcela , přeji trpělivost!!!

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.