TESTY ? EKZEM
Dobry den ... V detskom veku mi bol oznameny Atopicky ekzem ... V priebehu x rokov som brala rozne lieky , vakciny , masticky ....Roky mi ekzem nemyzol ... Citila som sa ako pokusny kralik lekarov nakolko mi lieky nepomahali ... Uz niekolko rokov som ziadne lieky ani maste nebrala nakolko som to vzdala .. Ekzem ustupil ... Avsak opat pred troma rokmi sa objavil a neviem sa ho zbavit ... Myslite ze je mozne spravit popripade nejake testy ci sa nejedna o alergiu ekzem kt . sa prejavuje po poziti urciteho jedla ? Objavuju sa mi znova loziska na vnutornej strane stehien , na zapestiach , predlaktia , litka ..... Bohuzial svrbenie niekedy nezastavim a v spanku sa doskrabem do krve ... Su mozne nejake testy ? popripade ake ? dakujem za odpoved
1 odpověď
Dobrý den, obraťte se na kožního lékaře pro dospělé, moje pracoviště zajišťuje péči o děti. Jistě kožní léčení potřebujete. S pozdravem MUDr. L.Plachá
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.