Strach z létání
Dobré odpoledne, chtěla jsem se zeptat, zabýváte se strachem z létání? Jaký způsob léčby používáte? Jak dlouhá by byla léčba a jak by byla finančně náročná? Děkuji za váš čas.
Dobrý den, strachem z létání se zabývám. Obvykle snažím porozumět tomu, co se ve Vás při letu, nebo představě letu děje a společně během rozhovoru pracujeme hledáme cesty, jak si s tímto strachem poradit. Zároveň se věnui technikám práce s tělem. Dopředu Vám nemohu říct, jak dlouho bude celý proces trvat. Obvykle trvá do 6 sezení, ale jde o zcela individuální záležitost. Cena za sezení je uvedená v mém profilu. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat. Držím palce.
Pavla Doláková
Pavla Doláková
Obdobné otázky
- Dobrý den, ještě jsem vás chtěla poprosit, nedávno jsem vkládala otázku ohledně mého zdravotního stavu a lekářské zprávě kterou lékařka uvedla. Ptala jsem se zda k tomu měla oprávnění.Chci se zeptat jestli ta komunikace je někde dohledatelná.Vaše odpověď. Omylem jsem si ji v emailu vymazala a…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zdravotní prohlídku. Zda je nutné vždy vyplňovat formulář pro uschopnění do práce nebo zda stačí jednoduché potvrzení o tom že jsem práce schopná. Můj praktický lékař tvrdí že mi může vystavit pouze podrobný formulář. Který mi da zaměstnavatel. Je to opravdu…
- Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám morčátko,které už další dobu pšíka má něco hnědého v očičku a předtím mělo v nose také něco hnědého,jinak morčátko normálně baští a vykonává svojí potřebu???? Chtěla bych se zeptat co to může být?Popřípadě je nutná návštěva zvěrolékaře? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, mám syna (9 let) ,který chová trošičku " nestandardně ". Nedokáže se sám zabavit-hrát si , má problém s komunikací a poslední dobou se mi začal několikrát denně hroutit kvůli hloupostem. Máme bohužel v rodinně PAS a poruchu osobnosti. Myslíte,že by jste nám mohl pomoci/poradit?…
- mám na levém prsu tři znaménka, které mi dopručují odstranit abrazí, já se ale bojím, protože se to neumrtvuje, laserem by to nešlo, díky Alena
- zdravím mám oštěpařský loket 4 měsíce, zkouším leccos, ale zatím nic nepomáhá děkuji za odpověď
- Dobrý den mám 16 let starou dceru která má problémy ale nechce mě žádného odborníka navštívit (nedostanu ji z auta).Hlavně mě zajímá jestli by nás psycholog navštívil doma. Děkuji
- Dobry den, Ja jsem prave uz mel ve me rodne zemi leky proti akne. Kazdopadne, tady v Cesku potrebuji jeste nejaky predpisy od lekare. Lek se jmenuje isotretinoina. Krome ty konzultace hodiny a ty leky. Myslite si, ze bych mel jeste neco zaplatit? Dekuji vam
- Pracujete s Pojistovnou VZP? Prave za dva tydny budu na practicky lekare kvuli moji akne. Jsem z Ameriky a uz tam jsem mel lek "Isotretinoina" Ale prave, bych tady potreboval predpisu. Jak o tom jde? Dekuji mockrat.
- Dobrý den, chci se zeptat jestli dokážu léčit bulimii. Je mi 17let, mám 153cm a vážím kolem 44kg. Dokážu třeba 4dny nejíst, cítím se dobře že to zvládám nejíst, cítím se hubená a celkově dobře. Jenže pak dostanu záchvat hladu, dokážu utratit 200,- za sladké a na posezení vše sníst a dál pokračovat.…