snížená chut na sex
Dobrý den pane doktore
Nevím zda se obracím se svým problémem na správné místo ale mám problém který bych chtěl řešit.Je mi 46 let a již rok se u mě projevuje snížená chut na sex.Je to již rok co jsem měl naposledy sex a selhal jsem a proto jsem další sex nevyhledával.Nejde u mě o poruchu erekce ale o chut na sex a to je veliký rozdíl.Chtěl bych proto zjistit zda nemám nízkou hladinu testosteronu v krvi a proto bych se na Vás chtěl obrátit a zeptat se zda je toto vyšetření u vás možné.Jinak bych se chtěl zmínit o své osobě.Jsem zdravý jedinec nekouřím ,nepiju a tlustý taky nejsem.Snažil jsem se svou situaci vyřešit zakoupením vitamínů Arginmax,Sarapis,Tadalafil,Eregma,Clavin Kotvičník ale bylo to zbytečné.Koupil jsem vždy jedno balení a když jesm viděl že není žádné zlepšení tak jsem zkusil něco jiného ale zbytečně.Doporučil byste i prostředek který by mi skutečně pomohl?Necítím se starý na to abych už do konce života sex neměl.Ranní erekci mívám ale bývá slabší než když jsem byl v pořádku.Předem děkuji za odpověd S pozdravem
Ani doplňky stravy ani léky na podporu erekce Váš sexuální zájem obvykle nezvýší. Vyšetření pohlavních hormonů je dostupné (a to i v menších laboratořích), takže doporučuji vyhledat sexuologa. Pokud by byly hormonální hladiny nižší, taj účinná může být jen hormonální léčba.
Obdobné otázky
- Dobry den pane doktore, dlouho mne trapi cysty Bartholiniho zlazy. Jiz mam na jedne strane jednu cystu uz pres pul roku a na druhe strane se mi take casto vyskytne. Pan doktor, ktereho jsem mela pred tim, tak mi to nelecil a rikal ze se s tim musim smirit. Kazdopadne jsem mlada a omezuje mne to v sexu…
- Dobrý den, ráda bych se k vám objednala na párovou terapii. Je to možné? Předem děkuji za odpověď. Marie
- Dobrý den, ráda bych zeptala na vybavenost ordinace. Především mě zajímá, zda je vybavena ultrazvukem, a jestli zde v rámci kontroly provádí CRP test krve? Děkuji za informace.
- Dobrý den, je mi 16 let a před rokem mi poprvé začaly úzkostné stavy. Nechápal jsem proč, v rodině jsem problémy neměl, ve škole se mi taky dařilo, ale zkrátka mi ty myšlenky naskakovaly samy. Doma jsem bezdůvodně brečel, ve škole se mi někdy začaly třást ruce či rychle bít srdce, bál jsem se chodit…
- Dobrý den, můj téměř sedmiletý syn odmítá jíst pečivo. Ve školce při svačině jedl chléb s pomazánkami, ale doma nebo kdekoliv jinde to odmítá. K večeři má teplé jídlo nebo polévku. Prospívá dobře, je živý dost. Zkoušela jsem různé způsoby, ale bezúspěšně.
- Dobrý den, ráda bych se zeptala na vybavení ordinace. Je vybavená ultrazvukem a provádí se zde CRP test krve? Dekuji za informace.
- Dobrý den Jsem těžký kuřák, kouřím bez mála 30 let, musím s tím skončit, pokoušel jsem se o to několikrát, ale vždy bez úspěchu. Dočetl jsem se na internetu, že existuje hypnóza proti kouření. Ptám se tedy, jste schopen mi pomoci? Děkuji předem Roman
- Dobrý den máme 10letou vnučku. Její matka má zřejmě projevy určitého druhu psychopatie. Lži, krádeže, nevyrovnané chování, vymýšlí si vlastní příběhy, které pro okolí žije - falešná těhotenství, atd. atd. Ani její babička (matka matky) není zcela v pořádku. A teď můj dotaz - vnučka je zlatá, ale občas…
- Vážený pane doktore, mám dotaz ohledně maminky.Je jí 68 let.Posledním rokem pozorujeme výrazné problémy s krátkodobou pamětí,dezorientaci ve známých místech,žádné bolesti..Maminka měla počas svého života sklon k depresivním náladám(nikdy nevyhledala lěkařskou pomoc).To s nástupem popsaných změn vymizelo…
- Dobry den, po lehkem nachlazeni trpim pocit zalehlych usi. Je to vazne nebo musim pockat az to zmizi samo? Dekuji