Rozlomená stolička
rozlomila se mi levá horní stolička, kterou mám teď rozvrtanou. Dal by se ten zub ještě zachránit nebo se bude muset vytrhnout? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, je potřeba to vidět, takhle nedovedu odpovědět. Pokud jste objednán, podíváme se. Jinak si zavolejte a objednejte se.
Obdobné otázky
- Dobrý den, vadí umrtvovací vložka v zubu v těhotenství? Mohlo by se něco stát kdyby například vložka ze zubu vypadla a já jí spolkla? Děkuji.
- Jsem půl roku po TEP kyčle, avšak bolesti nepřestávají. Podle rentgenového snímku jsou pod operační jizvou kalcifikace. Dá se to nějak léčit? dobrý den, jsem právě na stáži ve Vídni a touto problematikou se aktivně zabývám v rámci své doktorandské práce a výzkumu... otázka bolestivé kyčle po provedené…
- Dobry den. Chci si zeptat jestli mate nějaké zkušenosti s dětmi s autismem? Děkuji předem za odpověď
- Dobrý den,dá se u Vás nechat píchnout ouška pro náušničky hned po 6nedělí?děkuji za odpověd.
- Dobry den pane doktore asi před rokem mi zjistily, že mám srostlé dva bederní obratle. Pan doktor u kterého jsem byla mi řekl že jsem ojedinělý případ a že se s tím nedá nic dělat. Protože mám stále větší problémy a na Vás jsem dostala doporučení od známých chťela bych se zeptat jestly je možné se k…
- Dobrý den. Mám dceru 26 let a neustále lže, už nevíme co je pravda a co lež. Strašně tím komplikuje život sobě i ostatním lidem. Jsem zoufalá a chtěla bych jí nějak pomoct. Dokázala by jste jí prosím pomoci?. Děkuji
- Dobrý den, asi před dvěma lety měl bráška vyrážku po celé noze, dost to svědilo, drbal se, byl oto zlé. Po čase dostal injekci Diprofosu a noha byla do cca měsíce úplně v pořádku. Mezitím jsem já na obou stehnech dostal stejnou vyrážku. Dost to svědí, ale když si nechám aplikovat Diprofos, tak mám cca…
- Dobrý den, může pacient při diagnóze panický atak vždy po skončení záchvatu naprosto nevědět o svém záchvatu? Může mít totální výpadek paměti? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, po vleklé chřipce bez atb,(z důvodu nedávné chemoterapie) kdy mě bolely dutiny mě nedávno začala se vytrácet chuť a částečně i čich. Pořád mám pocit ucpaného nosu, bez hlenu. Cítím jen sladké chuti. Zápach téměř vůbec. Co s tím? Děkuji
- Dobrý den, moje sestra má už téměř 2 roky problémy se spaním,spí 2_3 hod. a je na ní vidět veliká unava Problémy začly,když nám před dvěmi lety zemřel tatínek.Má i depresivní stavy ,,,,,, jak ji pomoci?Léky na spaní nezabírají Děkuji za radu I.K.