rehabilitace po operaci karpálního tunelu
Dobrý den,bylo by u Vás možné se objednat na rehabilitaci po operaci karpálního tunelu?žádanka typu K.děkuji
Dobrý den, bohužel nemám smlouvu s žádnou pojišťovnou.
S pozdravem
Lenka Jůzová
S pozdravem
Lenka Jůzová
ano, je nutno se objednat telefonicky, kontakt na stránkách MNO,první volní temín je ale 27.4.
dr. Robenková
dr. Robenková
Obdobné otázky
- Dobrý den, před 3 týdny jsem si na fotbale poranil koleno, bez kontaktu s hráčem. Dle MRI ruptura ACL, parciální poškození při začátku laterálního postranního vazu a ganglion na zadním rohu mediálního menisku, který je nehomogenní. Laterální meniskus je mírně nehomogenní. Drobné ostrůvky - kompakty jsou…
- Dobrý den, asi 5 roků (od 54 let) mě trápí akne rosacea, u kožní lékařky jsem dostala krém Rozex (2krát), ale úplně jsem se problému nezbavila. Svědí a bolí mě oční víčka, zhoršuje se mi rychle zrak, takže jsem objednaná na oční vyšetření. Možná je to důsledek stresujícího zaměstnání, které jsem musela…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda nastřelujete naušničky miminkům a kdy je nejvhodnější aplikaci provést. Lze například mezi 2. a 3. dávkou hexavakcíny nebo je lepší počkat až po 3. dávce? Kde se dají zakoup nastřelovací naušničky.
- Dobrý den, chtěla bych se objednat se svědivostí vlasové pokožky, již dlouhodobý problém. Používám šampony značky Ducray, ale už mi nepomáhají, dříve jsem měla také lupy se svěděním.
- Dobrý deň. Beriete aj pacientov, ktorý majú slovenskú poisťovňu - Dôvera? Myslím ako vašich stálych pacientov, nie jednorázové vyšetrenie. Ďakujem
- dobrý den paní doktorko, chci slyšet ještě další názor, je mi 49 let, beru agnukaston, přesto jsem měla menzes 2krát po 21 dech. a nyní zase 30 dní zpoždění, sliznice je 5cm, vaječníky bez cist, v děloze malý myom, na mou žádost odběr nikoliv kompletní- FSH,LH, estrogen, prolaktin- ale pouze FSH -41.92,…
- Dobrý den, u mé 4,5 letá dcery jsem na plosce nohy objevila poměrně velkou bradavici. Ráda bych se zeptala, zda by bylo možné se k Vám objednat, nebo jaký doporučujete jiný postup. Děkuji S pozdravem
- dobrý den mám problém dělám v lakovně používám gumové a hadrové rukavice,používám aceton ,ale ani rukavice mi nepomáhájí mám napuchlé ruce vysušené ,puchýře je to extrémní přeskakuje mi to z ruky na ruku?Mám velké praskliny ..děkuji předem za vaši odpověd
- jsem muz ale rad se prevlekám za zenu a citim se v tom moc dobre a chtel bych a bych byl zenou co je proto třeba udelat dekuji
- Dobry den,v soucasne dobe ziji v UK a gyn je tu bohuzel na hodne nizke urovni.Pokud muzu, podstupuji vysetreni v CR.Muj problem zacal letos v cervnu.Rozhodli jsme se s manzelem, ze se zkusime pokouset o miminko. Po prvnim snazeni jsem mela opozdenou menstruaci o 17 dni–nikdy pred tim jsem zpozdeni nemela.Nicmene…