Registrace nových pacientů
Dobrý den, paní doktorko,
chtěla bych se Vás zeptat jestli nabíráte nové pacienty? Endokrinologa navštěvuji během posledních 6 let. Momentálně jsem v 19. týdnu těhotenství a chodím na pravidelné kontroly k endokrinologu v Praze. Již dlouhou dobu hledám specialistu v oboru endokrinologie. Dostala jsem na Vás skvělé reference, proto ráda bych Vás požádala o možnost se zaregistrovat u Vás. Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem,
S pozdravem,

Dobrý den, v současné době máme s personálních důvodů při´íjem nových pacientů pozastaven. Hezký den. Dr. SOkolová