Pustulózní lupénka dlaní a plosek
Dobrý den, již jsem byl na kožním a bylo zjisteno že mám lupenku rukou na dlani a ploskách prstu. dostal jsem prasky notigason 1x dene po snidani a dale kafrovou mast na noc do rukavic. kuže na dlanich me uplne slezla a tvoří se supiny. puchyře už nemám. Nemohu se ale zbavit tvrde olupovaci kuže a trochu pomáha modra indulona. Mužete jako lekař neco doporučit ? Nikdy jsem touto nemoci netrpel. je me 42 let. dekuji.
Psoriasa -tedy pustulozní lupénka je onemocnění dlouhodobě a léčba Neotigasonem je jedná z nejlepších. Důvěřujte svému lékaři- stav se bude postupně lepšit. Ke zjemnění tvrdé kuže můžete zkusit i Flexitol balzám na ruce.
S pozdravem M.Junášek
S pozdravem M.Junášek
v lékárně lze zakoupit bez receptu mast Kerasal a nanášet na místa se ztvrdlou kůží 1-2xdenně.
Dr.Klézlová, Medical Laser Centre
Dr.Klézlová, Medical Laser Centre
Obdobné otázky
- Hello, I am looking for a dermatologist for me and my husband and two daughters who are 4 and 7. Both girls have ecima. My older daughter and Both have planters warts on our feet that need to be removed. And I would like to check all of us regularly for any cancerous growths. Could you please see us?
- Dobrý den, maminka byla před týdnem propuštěná z nemocnice po operaci rektokély, pomocí kruhového stapleru. Snažila jsem se o této metodě něco zjistit a má se prý jednat o relativně bezbolestnou metodu s krátkou dobou rekonvalescence. Nicméně maminka má stále strašné bolesti, i přes to, že bere léky,…
- Dobrý den,ráda bych svému pejskovi nechala udělat koprologické vyšetření trusu, Poradíte mi ,prosím jak na to? Mohu se zeptat na cenu? Děkuji a přeji hezký den,Jitka K.
- Dobrý den, paní doktorko, sháním nového praktického lékaře a ráda bych se zeptala, jaký je váš názor na čínskou medicínu? Využívám v případě potřeby byliny dle TČM a ráda bych našla lékaře, který nebude vyloženě proti a pomůže mi oba přístupy kombinovat. Děkuji za odpověď Hezký den Hanka
- Dobrý den, mám problém s omezeným otevřením čelisti, nejsem po úrazu ani jsem neprodělala nemoc v této oblasti. Je to možné napravit? Otevření čelisti je asi jen na 2 prsty. Děkuji za odpověď, Kateřina
- Dobrý den měla bych dva dotazy. Od února tohoto roku se léčím se sz bhyperthyreosa. V únoru mi tam taky našli dva uzly vpravo objem 6,7ml a v levo 5,3ml. Výsledky krve jsou stále špatně. Dr.mi navýšila thyrozol ale i přesto výsledky neměnné a špatné. Prostě léčba nezabírá. Myslíte ze je normální aby…
- Dobrý den, Asi před třemi týdny jsem cvičil tlaky na lavici a během hodiny se dostavila bolest ramene. Druhý den jsem měl problémy s flexí ramene nad úroveň lopatky. Bolest asi za dva dny odezněla, stále se však potýkám s bolestí, která se objevuje v oblasti nadpažku například při sundávání si trička…
- Dobrý den, ve kterém věku by se u chlapce měla řešit fimóza? Synovi budou 2 roky a vůbec mu nejde přetahovat předkožka. Ani trochu. Kdy to začít řešit? Prý se na to dává kortikoidní mast. Není nebezpečná z pohledu vedlejších účinků? Děkuji D.C. Praha
- Dobrý den mám mechanickou chlopeň, užívám Warfarin s inr 2,5 až 3. Rád bych Warfarin nahradil jiným lékem u kterého bych mohl jíst ovoce zeleninu a jiné potraviny s vysokým obsahem vitamínů. Děkuji Tomáš
- Važeny pane doktore,, velice vas prosim o vaši radu nebo jak to řešit , byl sem v čb na kožni v nemocnici, muj nalez je ložisko na dolnim rtu zmizelo, vpravo od kořene nosu drobna erytemova papulka s centralnim čepem, klinicky charakteru folikulu. dermatoskopicky jemna fibrotizace, dale nove ložisko…