Problémy po mozkové příhodě

Dobrý den pane doktore,už si nevíme rady ,a proto hledáme odpovědi sami touto cestou. Otec který má 64 let prožil malou mozkovou příhodu a od té doby mu vždy ,když se třeba jen projde, začne brnět prvně levá noha a postupuje to postupně výše až do hlavy. Už prošel různými vyšetřeními včetně loubální punkci,magnetické rezonance atd. ale veškeré výsledky jsou v pořádku. Brnění však neustupuje. Prosím nevíte co s tím. Doktoři u nás už nás odkazuji na internet, protože si už nevědí rady.Předem moc děkuji za odpověď.

1 odpověď

Dobrý večer. Na rozumnou odpověď jste mi dali jen málo informací. Jednak nevím, kterou stranu postihla příhoda a neuvádíte ani lokalitu v mozku, což by mělo býti zřetelné na MR. Ale je možné, že potíže s příhodou nesouvisejí a problém je skrytý v páteři a aktivuje se fyzickou zátěží. Další možností je infekce neurotropními viry nebo borreliemi. Jak vidíte , je třeba více informací. Jinak bych si hrál na jasnovidce. Dr. Lněnička Jaroslav 8.1.2016

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.