Problém s kratší nohou
Dobrý den pane doktore,Od narození mám kratší pravou nohou se kterou sem chodíval na kontroly (zkrat byl něco kolem 1 cm ) a bez problému jsem mohl dělat jakoukoliv aktivitu. Jenže poslední 3 měsíce v mých 19 letech mám velké potíže.(Bolest kolene na delší levé noze.Když sedím vidím jak mám levé koleno díky delší noze vyšší, které mě nutí neustále "prokřupávat ".Když stojím rovně tak je hodně viditelný jak sem sesunutý na pravou stranu.Problémy mám při chůzi a při jakékoliv aktivitě.Byl jsem s problémem u doktora,který mi řekl že zkrat je něco kolem 2 cm a řekl,že si mám nechat podrazit boty.Jenže i s botou mám problémy. Nevím ani kde mám přesně nohu zkrácenou,v jaké části nohy a ani o kolik cm přesně,Jediné co vím tak,že když jsem ještě chodíval jako malý na kontroly tak v papírech byla psaná vrozená deformita kyčle. Děkuji moc za odpověď.
2 odpovědi
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.