Problém s čéškou

Dobrý den pane doktore, Ja jsem cizinka a mám tady pojištění AXA assistance, volala jsem tam a rekli mi, že mužu si vybrat jakýkoliv lékaře, zaplatit v hotovosti, a pak mi to vratí pojištovna. Jestli mě může přijmout, nebo musím jít nejprve k terapeutovi? Mám problem s levou čéškou, citím, že se pohybují a je teplejší než na pravé noze. A ještě mám dotaz, kolik mi to může približně stát? Dekují za pohopeni

2 odpovědi

Dobrý den, můžete se objednat rovnou například ke mě do ambulance v Americké. Ceník si v tuto chvíli přesně nevybavím, ale při telefonickém objednání Vám na recepci cenu primárního vyšetření jistě rádi sdělí. S pozdravem Pavel Čech

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.

Dobrý den. Rád se vašemu problému budu věnovat- objednejte se na ambulanci v Praze 10, Jabloňové ulici. S pozdravem dr.Dobiáš