Praskání v kloubech
Dobrý den, v poslední době pociťuji praskání ve velké části kostí a kloubů. Jak v krční páteři, tak v ramenních kloubech i jinde.V noci mám občas i bolesti v ramenou.Taktéž mi hodně tuhnou svaly, i když pravidelně cvičím. Řekla bych, že čím více chodím, tím je to horší. Chtěla bych se Vás zeptat, zda je třeba zvolit správné cvičení, nebo vitamíny na kloubní výživu. Děkuji Vám Lenka
Dobrý den, doporučila bych Vám vyšetření terapeutem a na základě diagnostiky by se individuálně sestavil léčebný plán. V případě zájmu se ozvěte a domluvily bychom se na blíže.
Díky
Martina
Díky
Martina
Obdobné otázky
- Dobrý den pane doktore Ljubčenko, Před 7 lety jsem měla pád z koně na rameno a žádné bolesti se mi nedostavily, prní příznaky jsem pocítila před 3 lety. Začala jsem chodit do fitka a nevím jak, ale tím to začalo. Nyní mi křuoe v rameni a v lokti, při točení ramene vzad nemám takový rozsah jako u druhé…
- Dobrý den paní doktorko, mám 4letou dceru a máme velký problém se začleněním se ve školce.mala je ze školky úplně ve stresu, v noci se mi několikrát vzbudí a ptá se mě,jestli nepůjde do školky,ráno ještě než vyjdeme z bytu tak zvraci,ve školce také, pak tam nechce ani jist. Loňský rok také probrecela…
- Dobrý den paní doktorko Páralová, jsem Lenka Phanová( Vietnamka), je mi 43 let. Mám problém kožní, mám pigment na tváře už 8 let, namazala nějaký krém, ale nepomoha nic. Můžete mi s tím něco pomoc ? Čekám na odpovědi od vás. Děkuji vám a příjemný večer. Lenka P.
- dobry den chtel bychse zeptat jake matena odolene vode ordinacni hodiny dekuji vam
- Je mě 57 roků a po tatínkovi jsem zdědila výrazné vrásky.Máte metodu,která by mě pomohla vrásky odstranit,nebo aspon částečně.Děkuji za odpověd jak v kladném případě dále postupovat.Děkuji Marie
- Dobrý den.Je mě 57roků a po tatínkovi jsem zdědila výrazné vrásky.Různé mastičky mě nepomáhají.Máte s tímto problémem zkušenost a je možnost u Vás nějakou metodou vrásky zmenšit,či odstranit? Děkuji za odpověd,jestli je nějaké rozumné řešení. Děkuji Marie
- Dobrý den, pane Dušečkin, jsem u Vás vedený v kartotéce. Budete mě mít uloženého jako "Jan Donátek". Chtěl bych se domluvit na výměně amalgánových plomb za bílé fotokompozitní. To je možné, že? Mohli bychom se domluvit na nějakých návštěvách v příštím měsíci a postupně bychom je předělali? Můžete…
- Dobrý deň, chcela by som sa objednať na kontrolu materinského znamienka, myslím že rastie, a asi by som si ho nechala odstrániť. Ako by som sa mohla objednať v prípade že sa nedovolám a kalendár nie je k dispozícii? Ďakujem vopred za odpoveď. Frágnerová Katarína
- Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych se zeptat, zda se u Vás platí za služby i v případě příchodu s doporučením od praktického lékaře. Předem děkuji za odpověď
- Dobrý den, udělal se mi opar, tak jsem ho začala mazat Zoviraxem. Začala se mi ale dělat jakási vyrážka kolem nosu a na bradě. Jedná se o bílé pupínky, kolem zarudlé. POraďte prosím, co bych s tím měla dělat. Děkuji