Postup při bolestech zad
Dobrý den, už více než rok cítím bolest v oblasti 1-2 obratlů v bederní části páteře. Bolest není ochromující, ale po fyzické aktivitě už je nepříjemná (místo je bolestivé i na dotek). Mívám také problém s mravenčením/brněním palce levé ruky. Můžu se k Vám objednat nebo potřebuju doporučení osobního lékaře nebo byste mi doporučil úplně jiný postup. Děkuji
1 odpověď
Dobrý den, stav který popisujete je spíše otázkou pro neurologa... Ale pokud budete chtít mrknu na to i já a nastíním Vám můj plán.. objednejte se na tel. naší ambulance, měla by být žádanka od PL s pozdravem DrSurý postup 1. vyšetření klinické RTG ev CT 2. dle nálezu nejpíše kvalitní RHB 3. Farmakoterapie B vitamínem a ev. spasmolytikem jako podpůrná léčba to vše pokud vyloučíme horší stav jenž by např zapříčinil trvalejší oblenění svaloviny dolních končetin, což ale asi podle popisu nehrozí :-)
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.