pojišťovna 211 - ceny
Dobrý den, pokud mám pojištovnu 211 jaký ceník pro mě platí prosím? Ráda bych se u Vás nechala zapsat po doporučení kamarádkou. Lze ceník zaslat případně i na meil? Předem děkuji! Š.
Dobrý den, bohužel nemám smlouvu s pojišťovnou 211, vše včetně anestezie, prevence, rtg a všech dalších zákroků si hradí pacient sám .Pokud i přesto máte zájem chodit ke mně, doporučuji Vám změnit pojišťovnu. Popř.zavolejte do ordinace, vše Vám vysvětlíme. Mějte se krásně. S pozdravem MUDr. Vasylchenko
Obdobné otázky
- Jak omezit téměř denní bolesti hlavy mé dcery.Léčí se na epilepsii a letos ji byla zjištěna rozstroušená skleroza.Je jí 24let.
- dobry den. chci se zeptat. kdyz kozni lekar napise, ze vlasy na tah nepatrne uvolnovani, co za tim stoji? ze vlasy vypadavaj? muze jit o nejakou nemoc? nakazlivou? dekuju. naschledanou.
- DOBRY DEN PANE DOKTORE MOHLA BY SE ZEPTAT NA VAS NAZOR JSEM PO 9 MESICICH PO OPERACI CISARKEHO REZU A DOKTOR MI NEDOPORUCUJE SI TO NECHAT ZE BY TO BYLO MOC KOMPLIKOVANE.A NASEL MI CISTU NA VAJECNIKU A ZE TO PTY NENI SRANDA TAK NEVIM NA CEM SEM.VY JSTE VELYKA KAPACITA CO SE TICE LEKARU TAK BY…
- Mohou k vám "děti" od 15let aniž by to věděli rodiče,stejně jako tomu je u psychologa. Děkuji za odpovědˇ.
- Dobrý den, je mi 24 let. Včera jsem byla na roční kontrole na ECHU skrz regurgitaci mitrální chlopně. Bohužel mi zjistili i regurgitaci trikuspidální chlopně. Vše je pouze mírné. Trápí mě ale že loni sem měla pouze regurgitaci té mitrální chlopně a letos se k tomu přidala i ta trikuspidální.…
- Dobrý den, ráda bych se zeptala na váš názor na tento přístroj: face-up.cz - myslíte si, že by byl účinný na akné? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, při styku mám opakovaně velké bolesti, dříve sem užívala lomexin. Na vaši řadu jsme vyměnili lubrikační gel, což nepomohlo a nepomáhá ani bezlatexovy kondom. Myslíte, že by mi pomohl feminella hyalosoft nebo je nějaký podobný přípravek? Děkuji za odpověď
- Užívala jsem isoptin na tlak,pak mi lékař přidal termisartan 40 po cca měsíci mi začal bolet žaludek, ale ne věnovala jsem tomu pozornost.na příští návštěvě lékaře mi byl předepsané termisartan 80,a beta Loc zok 25.,asi po 4 dnech se dostavil průjem, po 5 až 6 dnech mi začal bolet žaludek hodně,…
- Dobrý den chtěla bych zvětšit prsa a ráda bych se zeptala na postup jak se objednat atd a pak na cenu.Chtěla bych asi velikost č.2 jsem z Jablonce nad Nisou.Moc děkuji za odpověd
- Dobrý den, již jsem u vás na fyzioterapii byla, pomohl jste mi s kyčlem. Jenže ted mě trápí jiný problém, od pondělí mě bolí v záda v bedrech. Byla jsem předtím nemocná, ležela jsem a v pondělí jsem se rohodla si záda trochu protáhnout. Hned po protažení jsem v zádech ucítila divný pocit a ted…