Po odstranění liposarkomu a ozařování mě už přes rok chytají křeče. Nic zatím nepomáhá.
Dobrý den, může jít o nežádoucí účinek onkologické léčby - nejprve bych Vám poradil vyšetření neurologem, který zjistí postižení nervů. Vyzkoušejte zatím lék Milgamma N tobolka 3x denně, nebo Neuromultivit tbl. S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den, je mi 35 let, celý život trpím na opary, udělají se mi na rtech zhruba 2x-4x do roka. Téměř nic na to nezabírá, i když relativně dobře funguje například vodička Cannaderm (mírně urychlí proces) - musím si to vždy ten týden vytrpět. Loni v létě, když se mi opar opět udělal, jsem si od tchyně…
- Polil sem se horkym kafem rano na bricho a dolu je nutne k lekari?
- Dobrý den .Chtěl jsem se zeptat jestli po chirurgickém odstranění znamének mohu nastoupit hned druhý den do zaměstnání (řidič) ,nebo je třeba zůstat nějakou dobu doma. Děkuji
- Dobrý den, dneska jsem objevila v pokoji mé 16 lete dcery skleničku a prázdné láhve od vína. Jak to mám řešit?
- Dobrý den, Je mi 19 a jsem trans (FTM). Dlouhodobě chci začít s tranzicí. Skoro 5 let žiju jako muž, ale bez hormonů začíná být evidentní že jsem “jiný” neboli ve svém kolektivu zaostalý. Nevím jak a kde začít, byl bych vděčný za jakékoli odpovědi.
- Dobrý den, lze z trichologického vyšetření provedeného trichologickou mikrokamerou diagnostikovat o jaký druh alopacie se jedná? Předem moc děkuji za odpověď, Hany
- Dobrý den, mám už dlouhodobě problémy s ekzémem, vždy to tak odejde a příjde, poslední dobou mám zase spíš ty horší dny. Většinou to mám hlavně na rtech, teď se mi to udělalo i pod nosem a v jeho okolí. Mám teď i rýmu, takže je to ještě o to nepříjemnější, protože to hodně bolí a pálí. Ten ekzém ale…
- Dobrý den, od Července 2023 se potýkám s nesnesitelným svěděním celého těla. Když si dám Xados, tak 1 - 2 dny o problému nevím. Ale po vypršení účinku prášku se problém zase vrátí. Byl jsem v těchto ambulancích: Dermatologie - provedeno maximum, co může dermatolog provést i s testy na kontaktní…
- Dobrý den, čeká mě trhání zubů, ale beru Trombex a Godasal. Jak dlouho se před zákrokem vysazují tyto léky ? A je třeba je nahradit např. ibnjekcemi ? Děkuji.
- 87 let, potíží více, nyní akutní otoky na jedné noze - nejvíc kolem kotníku z obou stran, bolest ale začala zvnitřku kolem oblouku nožní klenby. Při stažení a chůzi bolí méně, nejvíc "křečuje" v klidu, v noci.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: