Plačtivost a smutek
Dobrý večer,mám prosbu nebo dotaz. Je plačtivost nebo smutek deprese?Jedu na 28 dní do lázní,těším se,ale pokaždé,když jedu na delší dobu pryč,tak trpím plačtivost,smutkem,které nejsem schopná zvládnout,jakmile se vrátím domů,tak jsem v pohodê.Jsem hodně citově fixovaná na dêti a pejska.Je to deprese?je na plačtivost a smutek v takové míře nutné antidepresiva?Nemám žádné problémy se spaním nebo jídlem,mám i radost.Je nutné odeslání a nebo konzultace u Vás?Děkuji Herzogová
1 odpověď
Vážená paní Herzogová, děkuji Vám za důvěru, se kterou se na mne obracíte. K tomu, aby se diagnostikovala deprese, je potřeba širšího dialogu. Takto si opravdu netroufám dělat žádné konkrétní závěry. Kromě toho je dobré kontaktovat i dobrého psychiatra, který je schopen Váš stav posoudit z lékařského hlediska a popř. Vám doporučit vhodná psychofarmaka nebo psychoterapii.
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.