Panická úzkost Dobrý den, potřebuji poradit, pomoct. V prosinci se mi narodila holcicka, kojila jsem pouze do 5.2., mléko ji nestačilo a dokrmovala jsem ji UM. po operaci koncem ledna, kdy jsem měla zánět bartoliniho žlázy jsem už skoro vůbec neměla mléko. Jsem zastavila laktaci praskama což také trvalo dlouho... v sestinedeli bylo všechno v poradku, po ukončení kojení jde všechno z kopce. Mám úzkosti, buší mi srdce, potím se, nemůžu dýchat a motá se mi hlava. Byla jsem u doktora poslal mě k psychiatrovi tam jsem se vyzpovidala a dostala antidepresiva (elicea 5mg). Mám strach z prášků tak je neberu. Když je mi nejhůř spolknu neurol zabírá okamžitě ale je návykový tak jej vezmu jenom v nejhorší situaci kdy mám pocit ze omdlim. Beru šišák bajkalský a piju čaje na nervy. Chtěla bych to vyřešit bilinnou cestou ale bohužel se mi nedaří. Už brečím jak jsem zoufalá. Mám skvělé hodně dítě, skvělého přítele ... nemám si na co stěžovat a tsk nechápu proč mám tyto stavy. Každé ráno vstávám s tím že už mě bolí hlava a motá se mi 24 hodin denně. Nejhorší je když někde jsme na návštěvě.. prosím o radu... psychiatricka mi řekla ze ta elicea trn stav i vyléčí. Co si myslíte? Děkuji

1 odpověď

Dobrý den, Elicea by mohla pomoci, ale pozor na laktační psychózu, měla by jste docházet nadále k psychiatře na kontroly. Nebo doplnit psychoterapiemi. Je to těžké být na mateřské dovolené, vím sama z vlastní zkušenosti. Srdečně zdravím.A.D.

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.