Odstranění strií
je mi 23 let a trápí mě strie, které mám na hýždích. Absolvovala jsem mikrojehličkovou radiofrekvenci, která mi bohužel nepomohla a má kůže na ní negativně reagovala. Prosím o radu, jak nejúčiněji se jich zbavit. Předem děkuji za odpověď
Dobry den,
velmi rada bych Vam doporucila ucinnou metodu na lecbu strii, ale bohuzel zadna takova neexistuje.
Strie neboli jak sam cesky nazev - pajizevky napovida jsou mista, kde se Vam kuze porusila a zahojila trvale jizvou. V lekarne je mozno zakoupit kremy, pripadne silikonove platky, ktere ale musite aplikovat pravidelne a dlouhodobe. Dalsi moznosti bude zkusit mezoterapii, nebo laserovou lecbu.
Obratte se prosim na odborniky v oblasti korektivni dermatologie nebo esteticke mediciny , poradi Vam jaky typ bude pro Vas nejvhodnejsi. Zalezi totiz na stari jizvy, typu pleti, lokalite apod.
V kazdem pripade , ale zadna z techto metod jizvu nevyleci, ale pochopitelne zmirni natolik, ze budete spokojena.
Mudr. I.Kostkova
Mudr. I.Kostkova
Obdobné otázky
- Dobrý den, odstává mi pravé ucho a chtěla bych se zeptat, zda-li by byla reálná operace a kolik by popřípadě stála. Holka, 18 let. Děkuji za odpověď,
- Dobrý den Pane Doktore chtěla bych se Vás prosím zeptat jestli bych se u Vás nemohla zaregistrovat mam velky bolesti byla jsem v sprnu na magneticky r ale našla mi tam pozanetlive na mozku vícečetna ložiska a rs ale punkce mi vyloučila rs ale zubařka mi našla zub dásni ale řekla že neví jestli to tlači…
- Dobrý den Pani doktorko byla jsem na magnetické r .. v sprnu našli mi tam vícečetná ložiška a rs a pozanetlive na mozku ale lumbalka mi nepotrvdila rs ale pořad mi to taha pusu a k čelu jako kdybych tam měla puse kroupy a ty skačou nahoru a dolu a hybou se mi rty ale taky mi našli zub dásni a doktorka…
- Vážený pane doktore, obracím se na Vás s dotazem ohledně mé paní. Manželka je kadeřnice ( tím pádem asi víte o co jde ) a podle názoru jejího ortopéda má opotřebované loketní úpony. Je Vaše léčba plazmou taková, aby tyto loketní klouby stabilizovala? Manželka má totiž bolesti a ortoped jí aplikuje injekce…
- Dobrý den. Mám na Vás dotaz, jelikož jsem už opravdu zoufalá. Už delší dobu si stěžuji na tlak okolo lícní kosti, který se změnil v občasnou bolest, ale rozšířilo se to do spodní části. 23. 12. 2016 jsem byla na stomatochirurgii, byl proveden rentgen a nic zjištěno. 27.12.2016 jsem byla ošetřena na stomatologii…
- Dobrý den paní doktorko, jsem studentka VŠ a poslední rok a půl mě trápí pocit nevolnosti vždy, když přijde nějaká stresová situace - zkouškové období ve škole, před začátkem semestru letos i loni, před nějakým koncertem, na který se moc těším. Vždy se mi po probuzení udělá špatně od žaludku a nemůžu…
- Dobrý den, jsem u vás registrovaná. je možné přijít na první prohlídku i s ročním synem? Děláte prohlídky i takhle malým dětem? Děkuji za odpověď. PM
- Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak postupovat v případě, že můj tříletý vnuk přišel o matku jako kojenec a začíná se na ni opakovaně ptát. Matka zemřela následkem násilného činu - zabil ji jeho nevlastní bratr, v té době nezletilý. Otec ho (vraha) nezavrhnul a příliš s námi nespolupracuje. Ptám…
- dobrý večer chtěla bych jit na zvětšení prsu ale ještě kojim kdy po zkončení kojení bych mohla jít děkuji za info
- Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na vhodná homeopatika. Tři dny mě bolí v krku (krční mandle nemám), teploty nemám - nemívám, mírná rýma, začínám chraptit, na patře mám puchýřky, kašel občas a je štěkavý. Občas vykašlu hlen. Jsem hodně zimomřivá. Děkuji.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: